A Jaguar Land Rover megvásárolta a British Trits Terrain Performance szakembereket, Bowler-t, és bekapcsolta azt a vállalat speciális jármû üzemeltetési osztályába.
A Derbyshire-i székhelyű Bowler a verseny és a RALLY RAID Land Rovers gyártására, valamint a rajongók számára szakosodott, hogy módosítsák a Land Rovers-t, mivel a társaságot a késő Drew Bowler 1985-ben alapította.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Jelenleg eladó legjobb SUV -k
A Bowlert az SVO csapat vezeti, és az SV, a klasszikus és a jármű személyre szabási vállalkozásaival együtt ül. Noha nem tervezik, hogy a Land Rover meglévő SVR nagyteljesítményű modelljeit a bowlerrel bántalmazott járművekkel cseréljük, előfordulhat, hogy a meglévő és a jövőbeli Land Rover modellek speciális bowler verzióit indítják.
Michael Van der Sande, a JLR speciális járművek műveleteinek ügyvezető igazgatója elmondta: „Majdnem 35 évig a Bowler név az innováció és a siker érdekében állt, és olyan jó hírnevet szerzett, amelyet a világ legkeményebb terepjáró motoros versenyeiben való részvétel okoz. Izgalmas, hogy most abban a helyzetben vagyunk, hogy részt vegyen és vezesse a Bowler márka jövőjét a Jaguar Land Rover részeként.
„Mindannyian szívesen kezdjük el dolgozni az új kollégáinkkal a Bowlernél. A bowler csapat készségeinek és tapasztalatainak hozzáadása az SV, a jármű személyre szabása és a klasszikus stratégiánkban kulcsfontosságú lépés egy izgalmas és változatos termékek és vállalkozások portfóliójának létrehozására a speciális járművek műveletein belül. ”
Bowler irigylésre méltó hírnevet hozott létre a járművek dinamikájának, az alacsony volumenű előállítási technikáknak és az alkatrészek tartósságának bizonyításának szélsőséges körülmények között-mindegyiket a JLR tervezi.
A Bowler és a Land Rover már egy ideje együtt dolgoznak egy 2012-es márka partnerséggel, amely a 2014-2016 közötti népszerű Defender Challengey Bowler Rally sorozat létrehozásához vezetett.
A Land Rover megerősítette, hogy a Bowler továbbra is kifogy a Derbyshire -i Belperben, ahelyett, hogy a JLR SVO HQ -jába költözik Coventry -ben.
Gondolod, hogy Bowler sikeres lesz a Land Rover tulajdonjogában? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.