szülői üzleti vállalkozása létrehozására, a Daimler új partnerséget mutatott be a német mérnöki multinacionális Bosch társával, hogy teljesen autonóm vezetési rendszereket hozzon létre, amelyeket az utakon láthatunk az utakon. a következő évtized kezdete ”. A két vállalkozás nem határozott meg határozott időpontot a rendszer felkészüléséről, de garantálja, hogy azt a lehető legkorábban bevezetik, valamint a 2020 -as évek elején a Mercedes korábbi ütemtervének megfelelően.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Bosch tapasztalata, amikor az önjáró járművekre vonatkozik, kiemelkedő-ez egy alapvető Tesla-szolgáltató, és szintén a Google-t radarelemekkel is ellátta a WayMo projektjéhez.
• Az önjáró autók: Bármit is igényel, hogy megértse az autonóm járműveket
Az új közös erő három olyan célt határozott meg, amelyet azt jelenti, hogy új autonóm vezetési szoftver alkalmazási rendszert hoz létre: az utak jobb biztonsága, a sokkal jobb webes forgalom a városokban, valamint érdekes módon azt is jelenti, hogy a Car- Sokkal vonzóbb megosztás.
A Mercedes prémium képe a motorpiacon valószínűleg esélye van a járműmegosztási szolgáltatásokkal kapcsolatban, azonban a Daimler kijelenti, hogy olyan rendszert szeretne létrehozni, amelyben az utasok okostelefonon keresztül vásárolhatnak automatizált járművet, megerősítve, hogy a vállalkozás beírja az alapjait sofőr nélküli taxi szolgáltatás.
A Daimler célja az önjáró taxik előállításának versenyére való belépés január végén volt kitéve, amikor a Mercedes kiderítette, hogy az Uber lovagló céggel foglalkozik. A partnerség feltételei szerint a Mercedes a közeljövőben önjáró autókat kínál a taxi cégnek, amelyet az Uber okostelefon-alkalmazásban foglalhatók le.
Nem távolítja el pontosan, hogy a Daimler, valamint a Bosch közötti ajánlatot gondosan társítják a Mercedes Uber-hez való ajánlatához, bár akkoriban megjegyezték, hogy a Merc-Uber kötés nem kizárólagos, így nyitva hagyva az ajtót más vállalkozások számára- mint például a Bosch – a fedélzeten megtalálni.
Mit hiszel a Mercedes terveiben? Tegye állapotát a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.