sokkal több, mint háromnegyed autós fizetnének, ha a tömegközlekedést, az Automobile Express használatát használnák egy városi vagy városi tiszta légi zónába. felfedheti.
Egy sokkal több mint 1400 olvasó online közvélemény -kutatása szerint 77 % -uk azt mondta, hogy egy olyan területre vezetnek, ahol kibocsátási korlátozások vannak, ahelyett, hogy busz, vonat vagy villamos, annak ellenére, hogy az ilyen zónák hozzáadják az utazásuk költségeit.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Jelenleg London az egyetlen brit város, ahol töltési zónával rendelkezik; Az ultra alacsony kibocsátási zónája (ULEZ) a nem EEURO 6 Diesel (nagyjából 2015 előtti) autók és nem EURO 4 benzin (2006 előtti) autósok autóosai számára napi 12,50 fontot fizet, hogy belépjen a torlódási töltési zónával.
• Tiszta légzónák: Brighton és Kent hatóságok, figyelembe véve az autók betiltását
Az ULEZ 2021 -ben az északi és a déli kör alakú utakra terjed ki, és számos város, köztük Cambridge, Aberdeen és Birmingham, olyan zónákat fontolgat, amelyek magán autósokat számolnak fel.
Ettől a nyáron kezdve Birmingham elkezdi az autósok töltését, amelyek nem felelnek meg ugyanolyan előírásoknak, mint az ULEZ, hogy belépjenek a városközpontjába, míg Bristol az összes magán dízel autó betiltására szolgál a központjában, magassági órákban.
Jack Cousens, az AA utakpolitikájának vezetője elmondta, hogy míg a gépjárművezetők többsége fontosnak tartotta a városi levegő minőségének javítását, „az autó kényelme meghaladja a tiszta levegőbe való vezetés díját” és „a szkepticizmus a nyilvános hordozást körül Az ajánlat ”nagy kérdés volt. Hozzátette: “A kormány egyértelmű volt, hogy a tölthető tiszta levegő zónának az első válasz helyett az utolsó lehetőségnek kell lennie.”
A kibocsátás-ellenőrző zónák aggodalmakat váltottak ki a már nyomást gyakorló utcai üzletek esetleges károk miatt.
Andrew Goodacre, a Brit Független Kereskedelmi Szövetség (BIRA) vezérigazgatója elmondta, hogy „nehéz nem érteni a környezet javítására szolgáló eljárásokkal”, azt szeretné, hogy a hatóságok „elvégezzék azokat az eljárásokat, amelyek megőrzik és remélhetőleg növelik a lábfestést, a lábfestést a főutcákon ”.
Goodacre hozzátette: „Ezt meg lehet tenni a továbbfejlesztett infrastruktúra, a jobb nyilvános hordozás és a jobb park- és lovaglás sémák révén. Ha a politikát nem csatlakoztatják, akkor egyszerűen másutt a szennyezés lép fel, és a városon kívüli kiskereskedelmi parkok felé vezető úton növekszik. ”

Most olvassa el itt, derítse ki, hogy a tanács tiszta-air képmutató-e …

Leave a Reply

Your email address will not be published.