A járműbiztosítók extrém filmkritikusa voltam, valamint az infláció-romboló költségem az évtizedek során. Ugyanakkor csak lágyabb, sokkal fogyasztói barátságos technikának vetettem alá a biztosítási fedezeti iparágot. Csakúgy, mint őszintén szólva, tetszett.
Bipi úr (más néven Ian Crowder) a hibás. A rádióban a TV-ben, valamint az autóban kiderül, hogy ő az AA biztosítási fedezeti guru, számos beépítést végeztem, mivel ő volt a hálás feladata, hogy megvédje a kevesebb, mint a legjobb iparágot, miközben sokkal könnyebb volt. panaszkodni, hogy a fedezet költsége szintén gyakran magas.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Vegye ki az aktualt a Bipi ihlette AA British Biztosítási Biztosítási Prémium Index-től (BIPI). Kihúzza egy harmadik fél „átlagos” költségét, a felmondás és a lopás igazolása jelenleg jóval magasabb, mint az „átlagos” részletes politika költsége.
• Új technika, hogy megtörölje 14 milliárd fontot a járműbiztosítási fedezetről
„Tehát az alacsonyabb szintű termék sokkal többet fizet, mint a figyelemre méltó. Ez egy nyilvánvaló rip-off, nem igaz? Elégtelenül kérdeztem/mondtam Bipi úrnak. Megállapodott, hogy egy ilyen rendellenességnek ugyanolyan értelme van, mint egy üveg sör, amely sokkal többet fizet, mint egy üveg pezsgő. Miután azt írta le, hogy szinte minden idősebb, tapasztalt, biztonságosabb autóvezető maximálisan (teljesen összetett) megy, míg a fiatal, tapasztalatlan, kevésbé kockázatmentes autósok általában a minimális fedelet (TPFT) választják, a „nyilvánvaló rip-off” állításom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.