.
• A legfinomabb hibrid autók és teherautók most eladó
Az 1. erő (és igen, a „tőkésítve”) teljesen más javaslat lesz a karma számára. A részletek vékonyak a földön, azonban a karma 2,0 literes benzinmotorot használt az elektromos motorok generátoraként, addig az Force 1 motorja közvetlenül meghajtja a kerekeit – valamint Fisker kijelenti Tegye be valaha egy közúti kocsiba.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ennek határozottan meg kell adnia az 1. erőt sok lökéssel, mivel meg kell vernie a 789 lóerős V12 -et, amely a Ferrari LaFerrari fedélzetén fekszik – bár az autóknak és a teherautóknak elektromos motorja van, hogy az összességét akár 950 lóerővel is eljuttassák.
Úgy tűnik, hogy az autók és a teherautók egy amerikai sportautóból származó meglévő platform tetején ülnek, a tetején egy Fisker által tervezett testtel. Feltéve, hogy a tulajdonos, Henrik Fisker korábbi stílusportfóliója tartalmazza a BMW Z8 -ot, valamint az Aston Martin DB9 -et, ez nem feltétlenül rossz dolog. A kiadott vázlat határozottan az Aston Martin árnyalatai vannak az alakjáról, hosszú orrával, rövid farkával, valamint széles sínekkel, valamint hátul. Fisker kijelenti, hogy a test minden szénszálra lesz, és 21 hüvelykes kerekeken ül. Hasonlóképpen ultra vékony szellőztetett lézerlapát -hátsó lámpákkal rendelkezik.
A Fisker még nem adott ki információt arról, hogy mely autók és teherautók alátámasztják azt, bár kijelentette, hogy „amerikai fogantyú egy nagyon sportautó” lesz, tehát valószínűleg izomtömeg -autó, mint például a Chevrolet Corvette alapja. Az 1. erő hátsókerék-meghajtó lesz, és szokatlanul egy amerikai autók és teherautók számára hatsebességes kézikönyv sebességváltóval vagy opcionális automatikusval kínálják. Nyilvánvalóan azt is megállapították, hogy „elismert amerikai versenyautókkal és teherautó -sofőrrel, valamint csapata” -val együtt állapítják meg, tehát arra számítunk, hogy az ügylet ennek megfelelően hangolódott.
Az 1. erő a jövő hónapban a Detroiti Autószalonon lesz a képernyőn. A termelés 2016 áprilisában kezdődik, mindössze 50 egység korlátozott futtatásával.

Mit gondolnak az 1. erőről? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.