átnyúló biztonsági technikáját kapja meg a Subaru a látásbiztonsági innovációjának alapjául a Forester felépítésénél, a gyártó megerősítette.
A japán márka látórendszere két sztereó kamerát használ, amelyek a visszapillantó tükör mindkét oldalára szereltek, hogy pontos 3D-s képeket kapjanak, amelyek megkülönböztethetik a járműveket a motorkerékpároktól, a kerékpároktól, a gyalogosoktól és a sávos jelölésektől. A látást szintén úgy alakították ki, hogy az a konkrét ország, amelyben felajánlják.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A látócsomagban is szerepel az adaptív sebességtartó automatika, az ütközés előtti fékezés, az ütközés előtti fojtószelep-kezelés, a sáv indulása, a sávok megőrzése, valamint az ólom járművek kezdete. Mind a hat biztonsági funkció a két kamerával együtt működik, hogy megakadályozzák, hogy a Forester ütközjön a gyalogosokkal és más járművekkel.
4

A Web Traffic Acshap Kutatási Intézet, valamint a japán adatelemzés során végzett kutatási tanulmány felfedezte, hogy a látással felszerelt Subaru járművek 61 % -kal kevesebb balesetbe kerültek 2010 és 2014 között, mint a berendezés nélküli. Globális szinten 2016 óta több mint egymillió Subarus látható látással.
A látást októbertől alapvetőként kínálják az összes Xe Lineartronic, valamint az Xe Premium lineartronic erdőkön. A költségek a 28 995 GBP-től kezdődnek, a terepjárónak csak két motorral kínáltak: 148 lóerős 2,0 literes benzin vagy 145 lóerős 2,0 literes dízel.
Örömmel látja, hogy a Subarus EyeSight Security Tech hozzáadódik a Forester Range -hez? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published.