látott egy titokzatos, egyszeri Ferrari a hétvégén a Ferrari Finiali rendezvényen, a floridai Daytonában, azt állítják, hogy SP275 RW versenyzőnek hívják.
A Ferrari nem mondott semmit hivatalosnak az autóval kapcsolatban, de egyértelmű, hogy az SP275 egy speciális projektmodell, amelyet testreszabott Ferrari -ként hoztak létre egy nagyon különleges ügyfél számára.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb szuperkocsik most megvásárolhatók
A Ferrari története ezen modellek létrehozása. Ez év elején feltárta a 458 mm -es Speciale -t – a sok Hardcore 458 -nak a testreszabott stílusú részletekkel, az azonosítatlan brit tulajdonos számára.
Egyéb közelmúltbeli offok közé tartozik az F12 TRS és a Ferrari SP Amerika – mindkettő a cég zászlóshajója, az F12 Berlinetta alapján.
Mint ez a két autó, úgy tűnik, hogy az SP275 RW versenyző az F12 -en alapul. Ez azt jelenti, hogy legalább egy 730 lóerős, természetesen szívható 6,3 literes V12-es lurk a sárga motorháztető alatt van.
Néhányan azonban az autó karosszériája körül elhelyezett szellőzőnyílások és hangversenyek azt sugallják, hogy az SP275 az F12 Berlinetta kemény testvére – az F12TDF – – az F12TDF -nek kezdte életét.
Ez az autó ugyanazt a 6,3 literes V12-es motort használja, de az energiával 769 lóerővel. Ez azt sugallja, hogy az F12TDF 2,9 másodperc alatt képes 0-62 mph-ra, és a 211 mph-nál meghaladó maximális sebesség, míg a fékei a LaFerrari-tól orvvadásznak. Csak 799 egységet terveznek a már elfogyasztott mindenkivel, tehát ez azt jelenti, hogy az SP275 a már korlátozott kiadású Ferrari egyszeri verziója lenne.
Mivel nincs hivatalos információ, nincs árcédulája, de azt várja el, hogy ez az egyszeri modell sokkal többet fog fizetni, mint az új F12TDF 340 000 font áron.
Milyen lenne az egyszeri álmod Ferrari? Hagyja mindent a megjegyzésekben.
Képek: Ferrari F12TDF rajongói oldal

Leave a Reply

Your email address will not be published.