A KIA bevezetett egy új, speciális kiadású verzióját az Xeute Crossover-ről. Az úgynevezett Xeute Edition, amely a márka legmagasabb szintű eszközeinek nagy részét hozzáteszi a SUV belépő szintű hajtóműjéhez.
Rendelhető megrendelhető, az XECE -kiadás ára 20 995 font – ami mindössze 200 fontot jelent, mint az alaptervezés XECTED „2”, amelyen alapul.

A legjobb kis SUV -k, valamint a 2020 -as eladó kereszteződések

A KIA XECED kiadás standard eszközei tartalmaznak 18 hüvelykes könnyűfém kerekeket, hátsó adatvédelmi üvegeket, elektromosan állítható, valamint fűtött ajtó tükröket, LED fényszórókat és ezüst tetősíneket. A vásárlóknak szintén lehetősége van három fémfestékkel, alapkivitelben: „kék láng”, „kvantum -sárga”, valamint „hold ezüst”.
Belül a kiadás hamis bőr kárpitozást, légkondicionálást, valamint egy nyolc hüvelykes infotainment képernyőt kap, hangfelismerő támogatással, az Apple CarPlay, valamint az Android Auto mellett. Van egy megfelelő mennyiségű vezetői segítségnyújtási technika is: a vásárlók hajózási irányítást, sávtartási segédeszközöket, magas gerenda segítségét, valamint egy előre ütközési elkerülési rendszert kapnak.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Csak a KIA belépő szintű, turbófeltöltős, 1,0 literes háromhengeres benzinmotorjával, valamint egy hatsebességű kézikönyv sebességváltóval kínálják. A hajtómű 118 lóerős és 172 nm nyomatékot hoz létre – elegendő 0–62 mph időtartamra 10,9 másodperc, valamint a 115 mph maximális sebessége. Az üzemanyag -gazdasági helyzet, valamint a CO2 -kibocsátás 44,1mpg, illetve 145 g/km.
Mit csinálsz a KIA XECHE kiadásból? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.