A jelenlegi autó menekülési sikere után itt az ideje a Nissan Qashqai „nehéz” második albumának. 2007 -ben a britek tervezték és fejlesztették ki a Compact Crossover osztályt. Azóta több mint 160 000-et kínáltak (beleértve a Qashqai+2-et) az Egyesült Királyságban-azonban egy teljesen új verzió van a módszerre, valamint a teljes történet.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Nissan fókuszában ezúttal több stílusra, és sokkal jobb minőségű árajánlatokra vonatkozik, mint például a Kia Sportage, a Skoda Yeti, valamint a Peugeot 3008, valamint hasonlóan prémium versenyre, például az Audi Q3 -ra, valamint a Peugeot 3008 -ra. valamint a BMW X1.
A Nissan ügyvezető alelnöke, Andy Palmer azt mondta nekünk: “A dimenziók nagyon rögzítettek, tehát a részletekben meg kell különböztetnünk az új autókat és teherautókat.”
Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi autó hossza 4330 mm gyakorlatilag változatlan marad, csakúgy, mint a belső tér, valamint a maximális 860 liter csomagtartó terület, a hátsó ülések összecsukásával.
A stílus inspirációja a Hi-Cross Idea autók és teherautókból származik-amelyet az év elején a Genfi Autószalonon láttak-, bár egy kisebb csomagba desztilláltak. Láthatja a Hi-Cross aspektusait a szögletes vállvonalban, amely az új Qashqai oldalán fut az első kerekes és a motorháztetőbe.
A keskeny fényszórók, amelyek belekeverednek a teljes szélességű rácsba, kortársabb pillantást vetnek az elejére, míg a kiemelkedőbb tető spoiler, valamint a kipufogógáz krómozott körülményei az autók és a teherautók sportosabb hátsó részét képezik.
A belső részén azonban az új Qashqai megteszi a legnagyobb lépéseket. Palmer elmondta: „A Nissannak van egy skálája az általános kiváló minőségű, valamint az autóinak, valamint az autóinak felületének mérésére. Az új Qashqai a legelső kialakítás, amely hatot szerez. ”
Egy másik forrás részletesebben bekerült, és hozzátette: „Mindenkinek szereti a Qashqai külsejét, bár a belső kiemelkedő minőségűek, a belső oldalon elengedi. Ahelyett, hogy az új autókat és teherautókat annyira elhoznánk, mint a német kiváló minőségű szint, meg akarjuk haladni őket. ”
Egy új, 1,2 literes turbó benzinmotor helyettesíti az 1,6 literes 113 lóerős és 190 nm-es nyomatékot. Több mint 50 mpg visszatér, és kevesebb, mint 120 g/km CO2 -t bocsát ki. A 128 lóerős 1,6 DCI dízel 60mpg plusz, valamint kevesebb, mint 105 g/km CO2 ígér.

Az új Qashqai 2014 -ben kerül forgalomba, bár egy ötlet megtekinti a produkciós autókat és teherautókat a jövő évi genfi ​​show -n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.