értékesítésre kerül, a Nagy -Britannia legdrágább parkolóhelye elérhető, és ez egy 400 000 font összegű. Az exkluzív földalatti tér a londoni Posh Kensington területén két autó számára van hely, és az Egyesült Királyság átlagos fizetésének 15 -szerese, 26 500 font. Drága árcédulája szintén kétszerese az Egyesült Királyság átlagos házának árának.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Az Egyesült Királyság áradásai: Vízkártált autókkal való foglalkozás
A szabadságot „nagy, biztonságos földalatti parkolóhelynek tekintik, amely ideális helyen található egy Albert -bíróság vagy az Albert Hall kastély lakosa számára”. Az autóik parkolása után a tulajdonosok sétálhatnak a Hyde Park és a Kensington Gardens környékén, mindkettő az út túloldalán. A helyiek valószínűleg nem is gondolnának kétszer is a hely megvásárlására. Az ingatlanárak az SW7 területén átlagosan megdöbbentő 2,3 millió fontot jelentenek.
Az ügynökök Hobart Slater felelősek a rekord-megszakító öböl eladásáért. A társaság szóvivője azt mondta: “Már rengeteg érdeklődésünk volt a tér iránt.”
400 000 font ésszerűtlen a parkolóhely számára? Nos, ugyanazon áron 880 méterre parkolhat autóját a legközelebbi NCP -nél 81 évig. Ez csak napi 35,10 font. Egy hasonló parkolóhely ugyanabban a parkolóban 10 hónappal korábban került értékesítésre 275 000 fontért, de a London Property Market elvégezte a munkáját, és most egy szép, 400 ezer fontot keres.
• Tűzje fel a Quattro-t! Ashes to Ashes Audi quattro eladó
400 000 font sokkal többet kaphat az ország másutt. Egy öt hálószobás vidéki otthon, a télikert, a teraszos kertekkel és a dupla leválasztott garázsban, a Burnley-ben ugyanolyan összeget fizet. Kaphat egy hét hálószobás, leválasztott házat elülső és hátsó kerttel. Mindkét ingatlannak elegendő parkolása van.
A legfrissebb földi nyilvántartási adatok azt mutatják, hogy a drága parkolóhely 3792 font, mint az átlagos londoni ingatlanár.

Leave a Reply

Your email address will not be published.