Fordból származó új Sync System-hez dobja el a Microsoft-ot a jelenlegi Microsoft Windows-alapú szinkronizáló rendszert, amelyet olyan autókban használnak, mint például az új Ford Focus, a BlackBerry új rendszerének javára.
Az összes új Ford Sync rendszer most a BlackBerry QNX platformján fog működni. Az új platform olcsóbb licencre, mint a Microsoft technológiája, és ígéri, hogy javítja a Ford infotainment technológiájának rugalmasságát és sebességét.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfrissebb részletek az új Ford Mondeo 2014 -ről
A QNX platform, amely már elérhető néhány Audisban és BMW -ben, 200 millió dollárba kerül, amikor a BlackBerry 2010 -ben megszerezte. A szoftvert a QNX Software Systems nevű cég hozta létre, és a BlackBerry 10 operációs rendszer táplálására szolgál.
A Ford felszerelése elmarad a versenytől, és a társaság a 32-ből 23. helyezett az autós technológiákért az Automobile Express 2013 Autós Power ügyfél-teljesítési felmérésében. A Ford szerint autója minősége az elmúlt három évben kevert volt, és 2013 -ban nem tudta foglalkozni ezekkel a kérdésekkel.
Jelenleg több mint 7 millió FORDS használja a Microsoft-alapú Ford Sync rendszert, amely lehetővé teszi az autósok számára, hogy telefonhívásokat kezdeményezzenek és hangparancsok segítségével játsszanak. Segíthet a sürgősségi szolgálatok felhívásában baleset esetén, és az ártatlan hely GPS -koordinátáinak szállításában.
A Microsoft és a BlackBerry nem az egyetlen olyan vállalat, amelynek üzletei vannak az autóiparban. A Google nemrégiben bejelentette, hogy az Android operációs rendszereit a Honda és a Hyundai modellekbe hozza, és egy Apple ICAR megjelenése hamarabb megtörténhet, mint gondolnád.

Leave a Reply

Your email address will not be published.