Automobile Reveal legjobb videói sokkal több mint 150 videót tettek közzé a YouTube -csatornáján 2013 -ban, így a kiemelések megünneplésére csak 12 -et választottunk nehéz – olyan nehéz volt, hogy csak 13 -ra szűkítettük.
Vessen egy pillantást a lejátszási listánkra, és ha tetszik, amit lát, jelentkezzen be csatornánkra, hogy a jelenlegi videókat megkapja, amint közzétesszük őket.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A 2013. évi videók legjobb videóinak január – a hagyományos fordok, mint a gyerekek egy csodálatos üzletben – pontosan így éreztük magunkat, amikor a tavaly januárban hozzáférést kaptunk a Ford Heritage műhelyéhez Essexben. A helyszín tele van a hagyományos Fords -szal, a T -tól az RS2000 -ig, valamint néhány járművet vezetettünk, amelyet a birtokláshoz használtunk – valamint néhányat, amelyet álmodtunk a birtoklásról.
Február – Audi A1 vs quattro 20V Az Audi A1 Quattro megérdemli a népszerű jelvényt? Felfedezés céljából a korlátozottan működő zseb rakétát egy hagyományos nyolcvanas évek Quattro 20V-os kupéjához állítottuk fel egy autófelbontásban a Lincolnshire-i Blyton pályán. Nagyon nagy mértékben vettünk egy Quattro Group B rally autót is.
Március – VW Golf vs riválisok Tavasszal kérdeztük Önt: Ha 22 000 fontot volna egy német prémium márkából dízelfőzde -ra költeni, akkor választana egy BMW 1 sorozatot, az Audi A3 -ot vagy a Mercedes A -osztályát? Vagy a sokkal alázatosabb VW Golf 2,0 literes TDI valóban sokkal jobb vásárlás? A jelvény sznobok elfordulnak …

Leave a Reply

Your email address will not be published.