A Volkswagen új számú tradicionális modellekhez használt, de egy „e-” előtaggal, amely azt sugallja Hogy valószínűleg megengedi áldását a márka történetének számos neves mintájának elektromos átalakításához.
Júniusig, valamint ez év júliusáig a VW Group pályázatokat nyújtott be az E-Karmann, az E-Kubel, az E-Golf Classic, az e-beetle, valamint az e-Safari nevekre.

A legjobb elektromos járművek 2022 -es vásárláshoz

Természetesen a védjegybejelentés nem igazolja, hogy ezeket a mintákat elkészítik -e. Ennek ellenére a VW itt precedenst állított fel; 2019 szeptemberében az E-KAFER név védjegye, valamint a tavalyi Frankfurti Autószalonon egy teljesen elektromos, hagyományos bogár-kabrió, pontosan ugyanazon név.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az e-kafer helyzetében a munkát a Volkswagen nem hozta ki, azonban a hagyományos EV konverziós szakemberek, az Eclassics. A Hivatalos Volkswagen Group Elements Division vadonatúj elektromos hajtóközleményeket szállít az Eclassics számára. Pontosan ugyanaz a cég, amely közvetlenül a Stuttgarton kívül található, szintén létrehozta az E-Bulli-t: az 1. típusú szamba busszal.
Mindkét jármű a legutóbbi E-UP-től futóeszközökkel van felszerelve. Ez egy 81 lóerős elektromos motorból áll, amelyet egy 36,8 kWh-os akkumulátorral integráltak, amely a bogár helyzetében lehetővé teszi a kb. 124 mérföldes tartományt.
A Volkswagen Group Elements Bosses, a hagyományos VWS -t túlmutató VWS -en túl azt javasolták, hogy a csoport márkáinak portfóliójában, például a Porsche 356 -ban más hagyományos mintákat is hasonló konverziókkal lehet felajánlani.
Nézze meg pontosan, hogy az elektromos tradicionális járműkonverziók hogyan virágzik a népszerűségben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.