német BMW hangolási szakember, Alpina indított, az új 3 -as sorozatú birtok hangját kivonta az idei Frankfurti Autószalonon. A régi modellhez hasonlóan ez az új Alpina B3 Touring finom formatervezésű átgondolással, hangolt motorral és egy sor alváz -revízióval rendelkezik. Az értékesítés a következő év elején kezdődik, az első szállítás 2020 nyarára várható.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A standard BMW 3 sorozatú túra stílusváltozásai tartalmaznak egy friss, 19 hüvelykes könnyűfém kerekekből, finom testkészletből, egy nagyobb átmérőjű négykilástól és kipufogórendszerből és egy új, tetőfedő spoilerrel ellátott csomagolt csomagtartóból. A vásárlók az Alpina védjegyének 20 hüvelykes többkerekű könnyűfém kerekeit is opcionális extra meghatározhatják.
• Új Alpina B5 Touring 2018 áttekintés
Az Alpina B3 túrát a BMW iker-turbófeltöltött 3,0 literes egyenes-hat benzinmotorjának hangolt verziója hajtja. Ez tartalmaz egy felnőtt hűtőrendszert, egy felülvizsgált kipufogógázot, egy pár újratervezett turbófeltöltőt és egy átdolgozott ECU-t, maximális 457 lóerő és 700 nm nyomatékkal. Alpina állítja, hogy a „több mint 300 km/h” (186 mph) maximális sebesség.
24

A motor mind a négy keréknek egy új, nyolc sebességű automatikus sebességváltóval továbbítja teljesítményét, amelyet a ZF német sebességváltóval együttműködve fejlesztettek ki. A B3 hátsó tengelye elektronikusan szabályozott, korlátozott csúszás-differenciálművet is tartalmaz, amelyet Alpina szerint a jobb kanyarodási képesség és a tapadás használ.
A régi B3 szalonhoz hasonlóan az új Alpina B3 Touring számos alváz -felülvizsgálatot tartalmaz. A frissítések magukban foglalják a szélesebb pályát, a hosszabb tengelytávot, a Pirelli P Zero gumiabroncsokat, a merevebb Eibach Springs-t, az adaptív lengéscsillapítókat, a nagyobb átmérőjű tárcsafékeket és a négy dugattyú féknyereket. Az Alpina választható extra könnyű, fúrt és szellőztetett, nagy teljesítményű fékeket is használ.
Belül az Alpina B3 egy pár speciális bőrrel díszített sportüléssel, egy kézzel varrott, fűtött bőr kormánykerékkel, „Alpina” márkás futópadokkal és speciális padlószőnyegekkel rendelkezik, fém alpina emblémákkal. A szokásos 3-as sorozatú túrahoz hasonlóan a vásárlók egy 12,3 hüvelykes digitális műszeres Binnacle és a BMW Idrive Infotainment rendszerét is kapják.
Az Alpina B3 túra további teljesítmény -előírásai, például a pontos csúcssebesség és a 0–62 mph idő, valószínűleg bejelentésre kerülnek, amikor a por elhelyezkedik az idei Frankfurti Autószalonon. Az Egyesült Királyság értékesítése várhatóan 2020 -ban kezdődik, az árak körülbelül 60 000 fontotól kezdődnek.

Kattintson ide a 2019 -es Frankfurti Autószalonon található összes jelenlegihez …

Leave a Reply

Your email address will not be published.