A McLaren ma bejelentette egy új pénzügyi osztályt, így autóikat jobban elérhetővé teszik egy nagyobb közönség számára, és lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy az autóikért fizetjenek az autóikért, rögzített havi kifizetések felhasználásával.
A McLaren Monetary Services hatékonyan bérel bármilyen típusú új McLaren-t-a belépő szintű 540C-től a P1 zászlóshajóig-, bármilyen típusú McLaren képzettséggel rendelkező autó mellett, a lízingidőszak végén opcionális végleges kifizetésekkel.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Ez azt jelenti, hogy ha összegyűjti a 39 500 GBP -es betétet, akkor három év alatt havonta 995 fontért bérelhet egy McLaren 570 -et. Ez nem tartalmazza a jelentős 90 248 GBP -es végleges visszafizetést, azaz ha a végén az autókat és a teherautót szeretné megtartani, akkor 166 020 fontot fizet – vagy 22 770 fontot, mint ha a kezdetektől egyenesen megvásárolta az autókat és a teherautót.
Miközben a McLaren vásárlása rögzített havi kifizetések felhasználásával új koncepció, ez semmiképpen sem az első szuper autófinanszírozási rendszer. A Ferrari prémium tulajdonosi programját kínálja, míg a Porsche Services azt állítja, hogy „megfizethető módszer egy új Porsche -t két -három évente”.
• A legfinomabb szuperautók
Az új Ferrari 488 GTB pontos idézeteit nehéz megtalálni, ám a Porsche jelenleg egy vadonatúj 911 Turbo S-t kínál Önnek havonta 1 905 fontért, 30 000 font összegű betéttel. A végső visszafizetés azonban sokkal kisebb, 62 791 fontnál. A Porsche Trumps McLaren 7,9 % -os képviselőjével is, három év alatt mindössze 6,4 százalékkal büszkélkedhet.
Jolyon Nash, a McLaren Worldwide Sales, valamint a marketing ügyvezető igazgatója elmondta: „A McLaren Monetary Services szerves szerepet játszik a McLaren Automotive mint üzleti tevékenység folyamatos növekedési terveiben.
“A sportsorozat (540c, valamint az 570 -es évek), mint a mai napig elérhető McLaren tervezés, ugyanúgy nyitotta meg a márkát, mint egy új piacot, valamint teljesen új ügyfél -demográfiai anyagot.”
Fizetne -e havonta majdnem 1000 fontot a szuperautó birtoklásáért? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published.