Toyota hozzáadja a Prius-tartományt egy új plug-in hibrid változat hozzáadásával. A tavalyi, a New York-i Autószalonon feltárva a Prius plug-in most már eladó, új árcédulával.
Az új Prius plug-in hibrid árai hirtelen csökkentik a 3200 fontot, ami azt jelenti, hogy jelentősen aláhúzza a BMW 330E-t. A Business Edition Plus modellek a kormányzati ösztönzők után 29 195 GBP -től kezdődnek, vagy 30 695 GBP -t a napelemes tetővel rendelkező modellért. Az Excel zászlóshajó modellje szintén árcsökkentést kap, és most 31 395 fontból származik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Ez a plug-in Hybrid Prius második generációja, és a tartományban lévő rendszeres hibrid modell mellett ül. Ugyanazon 1,8 literes benzinmotor segítségével a plug-in hajtómű nagyobb, 8,8 kW/h lítium-ion akkumulátor-csomagot és kettős motoros hajtóművet szerez.
• Jelenleg eladó legjobb hibrid autók
A 283mpg hivatalos száma legalább papíron 108mpg -t takarít, mint a szokásos Prius. Az állítólagos CO2 -kibocsátás 22 g/km, amely 48 g/km kevesebb, mint a standard verzió, és 17 g/km előnye a VW Golf GTE -hez képest.
7

A Toyota azt állítja, hogy a plug-in akár 84 km / h sebességgel lehet hajtani tiszta elektromos üzemmódban, 30 mérföld EV-tartományban-kétszer a régi Prius-t. A töltési idő azt állítja, hogy körülbelül két óra és 20 perc.
Az új technika, például az akkumulátorral működő fűtőrendszer és a gázbefecskendező légkondicionáló segít a Priusnak, hogy elkerülje a benzinmotor használatát, míg a csípős külső alacsony húzási együttható 0,24 cd-es számot jelent.
7

Ez a testnek köszönhető, amely 15 mm szélesebb és 20 mm-rel alacsonyabb a talajhoz képest, mint a Standard Prius, és olyan tulajdonságok, mint az új, kettős buborékos hátsó ajtó üveg és egy aktív rács redőny. Az egyedi fényszórók és a bumerang stílusú LED-es hátsó lámpa kialakítása is segít abban, hogy kiemelkedjen.
A kabinban azonban a nagyobb akkumulátorok négyüléses elrendezésre váltottak, a középső konzol a kabin teljes hosszában futva. Külső különbségek mellett, a műszerfal elrendezése hasonló a standard hibridhez, bár extra grafikával a kijelzőn a beépülőgép-hajtóműhöz, valamint néhány további gombot. Az Egyesült Királyság rendelési könyvei most nyitva vannak.

Itt szerezze be a legújabb a New York -i Autószalonon …

Leave a Reply

Your email address will not be published.