kulcs nélküli innovációval rendelkező járművek tulajdonosainak jelentős biztonsági és biztonsági veszélyeit arra, hogy sokkal éberebb maradjanak, miután a német autók szakemberei azt mutatták, hogy a tolvajok megkerülhetik a központi zárolást, és megkezdhetik a 24 különböző jármű motorját. valamint egy „könnyen felépített” elektronikus eszközzel rendelkező kisteherautók.
Az ADAC német autóipari szervezet – a német egyenértékű szervezetekkel, mint például az AA – 24 különféle autót tesztelt, amelyek kulcstarthatatlan innovációja 19 különböző termelőtől, például az Audi -tól, valamint az Ssangyong -t, valamint felfedezte, hogy mindegyik megsérülhet egy egyszerű házi készítésű elektronikus eszköz felhasználásában. –
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A kulcs nélküli innováció lehetővé teszi a sofőrök számára, hogy bemenjenek, és elindítsák autójukat anélkül, hogy az Essential felhasználnák-az érzékelők felhasználásával a járműt, hogy kölcsönhatásba lépjenek az alapvető közelséggel, és engedélyezzék az indítást. A prémiumban felfedezett funkció olyan, mint a BMW, valamint az Audi, lassan csepegteti sokkal mainstream márkákra, valamint olyan furgonokra is, mint például a Renault Trafic Now a technológia.
• Kulcs nélküli jármű bűncselekmény, amikor a bandák kisteherautókat céloznak meg
Az egyik módszer, amelyet a tolvajok működtetnek, a tulajdonos betartása, valamint az elektronikus eszköz felhasználása a tulajdonos kulcsának meghosszabbításához. A második tolvaj ezután a jármű mellett vár, és a jelet felhasználja az autóhoz való hozzáféréshez, valamint elkezdi.
Az Auto Reveal korábban arról számolt be, hogy a londoni bűnügyi bandák miként használják ki a technológiát. 2014 -ben a tolvajok napi 17 járművet vitték el Londonban, és több mint 6000 járművet nettósítottak az év programja során. A tavalyi kutatási tanulmány szintén felfedezte a 26 termelő által alkalmazott elektronikus immobilitort, akik hajlamosak a hackelésre, és több mint 100 mintát veszélyeztetnek.

Noha a gépjárműgyártók új ellenintézkedésekkel állnak elő a tolvajokkal, az ADAC szerint: „A kulcs nélküli reteszelő rendszerekkel rendelkező járművek tulajdonosainak fokozott éberséget kell gyakorolniuk a kulcs tárolásában.”
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published.