vezeték nélküli díjakat kapjon, a Plugless vezeték nélküli töltési szakemberek kiderítették egy olyan rendszer bevezetését, amely a Tesla EV -jét fel tudja tölteni a meghosszabbított és zavaró kábelek igénye nélkül.
A tulajdonosok felszámolhatják a Tesla Design -ot, csak az induktív töltőpad tetején lévő parkolással. Az Evatran szülői üzleti vállalkozás áprilisban az első telepítésekre előzetesen megrendeléseket vesz az Egyesült Államokban, bár nincs szó arról, hogy mikor érkezik az innováció az Egyesült Királyságba.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az Egyesült Államokban azonban egy hasonló rendszer egy Nissan Leaf számára körülbelül 1000 fontba kerül. Mivel a Tesla nagyobb akkumulátorokkal rendelkezik, arra számíthat, hogy a megfelelő plugless pad használja a kis költségeket – bár a telepítés az árban szerepel.
• Új Tesla -design 3: Bármit is igényel, hogy tudjon
Jelenleg a konfigurációt csak a hátsókerék-meghajtó Design S autók számára kínálják. A kettős motoros, négykerekű meghajtó minták jelenleg nem kompatibilisek, bár az Evatran kijelenti, hogy a közeljövőben az összes Tesla-mintán felajánlotta a plugless-t. Ez magában foglalja a Design X -et, valamint a közelgő Design 3 -ot a megfelelő időben.
A plugless rendszer teljesen időjárásálló, tehát a garázsokba és a meghajtókra is telepíthető. Nem olyan gyors, mint a Tesla ötletes Supercharger -hálózata, bár az üzleti vállalkozás mindössze 20 mérföldes hozzáadott fajtát hirdetett minden órában, amikor a jármű tölti a töltést. Ez azt jelenti, hogy a 70 kWh-os akkumulátorral rendelkező Design 13 órát vesz igénybe, hogy megvalósítsa a 260 mérföldes maximális értéket.
További információkkal rendelkezünk az Evatan vezeték nélküli töltési rendszeréről – ideértve az Egyesült Királyság kiadásának bármilyen típusú terveit is – az elkövetkező hónapokban.
Mit hiszel a vezeték nélküli töltésben? Többé hajlandó lenne elektromos autót vásárolni? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.