, amely Londonban akar vásárolni egy EV -t? Ennek ösztönzése az új kormányzati javaslatok szerint nagyobb lehet, mint valaha. A „tiszta levegő zónákat” be lehet vonni, amelyek lehetővé teszik az elektromos autók prioritását a csomópontoknál.
Öt brit várost vesznek figyelembe a program számára, a tiszta légzőkönyveket 2020 -ig bevezetni. Érdekes módon az Egyesült Királyság fővárosa jelenleg nem egyikük – a Környezetvédelmi, Élelmezési és Vidékügyek Minisztériuma (DEFRA) Birmingham, Southampton , Nottingham, Derby és Leeds, hogy behozzák a zónákat.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobban megvásárolható elektromos autók
A BBC szerint a zónákat a helyi hatóságok irányíthatják, amelyek lehetővé teszik, hogy az új közúti elrendezéseket elektromos autók körül építsék. Elméletileg ez azt jelenti, hogy az EV-k megengedhetők, hogy megkerüljék az egyirányú rendszereket, vagy szűrjék át a csomópontokat a hagyományosan üzemeltetett járművek előtt.
A tiszta légi zónáknak lehetővé kell tenni, hogy a kormány megfeleljen a légszennyezés európai korlátjainak – a Legfelsõbb Bíróság által vásárolt. A helyi szennyező anyagok, például a nitrogén -dioxid, évente több tízezer halálesetet hibáztatnak az Egyesült Királyságban.
• A legjobb hibrid autók, amelyeket most megvásárolhat
Remélhetőleg a rendszerek nagymértékben ösztönzik az elektromos járművek felvételét. Az Egyesült Királyságban regisztrált ultra-alacsony kibocsátási autók száma-beleértve a plug-in hibrideket és a tiszta elektromos autókat-két év alatt 250 % -kal javult, és a kormány 35 millió font összegű beruházást is bejelentett, hogy sokkal több alacsony kibocsátású autót ösztönözze, hogy ösztönözze az autót. tulajdonjog.
Mit gondolsz a városok prioritásainak terveiről? Tudassa velünk a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.