A Hyundai Group 70 millió font összegű beruházást mutatott be a horvát nagyteljesítményű elektromos sportkocsikba és a teherautó-cégre, amely az A típusú cégeket látja. Műszaki partnerség, hogy 2020-ig két „nagy teljesítményű” elektromos autót biztosítson.
Az új autók, amelyek feltehetően a Hyundai ‘N’ Performance márkája alatt bemutatják, magukban foglalják a „nagyteljesítményű üzemanyagcellás elektromos járművet”, valamint a közelgő, zászlóshajó középmotoros sportkocsik és teherautók teljesen elektromos változatát az N márka számára –
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Forró Hyundai i20 n található a Nurburgringnél
Nagyon sokat értünk a közelgő középmotoros N Halo autókról és teherautókról, amelyek megerősítik, hogy sokkal többet fogunk felfedezni, valamint hogy egy teljesen elektromos változata fejlesztés alatt áll. Az egyetlen link a Hyundai hátsó katalógusában, valamint a Spy Shot mappánkban az RM16 N koncepció. 2016 -ban a dél -koreai Busan Autószalonon volt kitéve az N divízió bevezető autója, ám az autók és a teherautók futó verzióit is létrehozták, valamint a Nurburgring -en átlapozták.
12

Az RM16 N lényegében a Veloster radikálisan testreszabott változata. A bőr alatt a ferdehátú egy 296 lóerős, 2,0 literes négyhengeres motor táplálja, amelyet egy elektromos turbófeltöltő kiegészít, amely hatsebességes kézikönyv-sebességváltón keresztül energiát küld a hátsó kerekekhez.
Az RM16 N ötlet a három RM ötletkocsi és teherautó egyike, amelyet a Job RM név alatt hoztak létre, ám mindegyiket felhasználták a nagy teljesítményű technológiák, valamint a billentyűek számára.
Mire még sokkal többet meghallunk az új, középmotoros N zászlóshajó 2020-ban, az RM16 N stílus négy éves lesz, ezért arra számítunk, hogy az autók és a teherautók teljesen új javaslat lesznek.
A Hyundai Group 70 millió font összegű beruházása egyenetlenül oszlik meg mind a Hyundai, mind a KIA márkák között. Miközben a Hyundai ellenőrizte, hogy felhasználja a Rimac fejlesztéseit két elektromos sportkocsi számára, a Kia úgy tűnik, hogy felhasználja a Rimac innovációjának részesedését az akkumulátor és a motoros technológiák létrehozására a közelgő All-Elektromos Coupe SUV-hez, a KIA koncepciója alapján, amely a KIA koncepciója alapján, amely a KIA koncepciója alapján, amelyet Használ egy vadonatúj Hyundai Group Electric platformot.
A Hyundai nem a legelső mainstream játékos, aki a Rimac iránti érdeklődés mértékét veszi figyelembe. A Porsche tavaly vásárolt kisebbségi részesedést az üzletben.

Úgy gondolja, hogy a Hyundai és a Rimac nagyszerű csapatot hoz létre? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published.