A fizikai autókulcsok hamarosan a múlté válhatnak, mivel a Bosch kifejlesztett egy új okostelefon-alapú alkalmazást, amelyet azok helyettesítésére hoztak létre.
A tökéletesen kulcstartóknak nevezett Bosch szerint az alkalmazás a fizikai kritikus funkciókon keresztül hordozza, de sokkal biztonságosabb a lopás és a kritikus klónozás lényegesen minimalizált kockázata miatt.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Az okostelefonok hamarosan helyettesíthetik az autókulcsokat
Mindegyik digitális kritikus speciális a felhasználó okostelefonjára, és vezeték nélkül csatlakozik az autóhoz a fedélzeti érzékelők segítségével. Az autó automatikusan kinyílik, ha a tulajdonos az autó két méterre van, és aktiválja az előre meghatározott beállításokat, például az ülés és a tükör pozicionálását.
Mivel a döntő fontosságú a közeli kommunikáció (NFC) használatával működik, még akkor is, ha a telefon akkumulátora elfogy, a Digital Crucial továbbra is működni fog. Ha a kritikus tényezőt hordozó telefon elveszik vagy ellopja, akkor az autó lopásának elkerülése érdekében is deaktiválható.
Ennek a technológiának a fő előnye – mondja Bosch – az alkalmazása olyan autókra, amelyek több felhasználóval rendelkeznek. Minden autófelhasználó megkap egy speciális digitális kritikus fontosságú, hogy megszüntesse a kritikus átadások jövőbeni megszervezésének szükségességét.
A Bosch szeptember 19 -én demonstrálja a technológiát az IAA Commercial Automobile Show -n Hannoverben.
Olvassa el útmutatónkat a vezeték nélküli autólopás elkerüléséről …

Leave a Reply

Your email address will not be published.