Végül meg kellett fordulnia. Több mint három és fél év növekedés után a legújabb autók és teherautók regisztrációs adatai 1,1 százalékos csökkenést mutatnak az előző év azonos időszakához képest. Nem pontosan katasztrofális, de a hatalmas aggodalom: mi volt a „VW hatás”?
Még mindig elárasztják minket a VW tulajdonosok, valamint az autók és teherautók vásárlóinak aggodalmai a kibocsátási botrány kiütési hatásáról. Eltávolítás, hogy sokan kétszer hisznek abban, amikor megvásárolják és mit vásárolnak – bár még mindig akarnak vásárolni.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az ábrákat tekintve gyorsan levonja a következtetéseket, amelyek az emberekből származnak a VW-hez-a 9,8 % -os értékesítési csökkenés az előző év azonos időszakához képest nem jó. Ugyanakkor a Skoda 3,0 % -os csökkenése, a Ford 8,8 % -a, a Nissan 12,9 % -a, valamint a Vauxhall 16,3 % -a. Ami a Seat 32,2 százalékos csökkenését illeti? Jaj.
• Legfrissebb információk a Volkswagen ‘Dieselgate’ botrányról
Volt néhány nagyszerű hír: a Hyundai 2,6 százalékkal, a Peugeot 8,1 százalékkal, valamint a Honda 11,2 % -kal nőtt. A prémium márkák szintén jól teljesítettek, a Mercedes 13,5 százalékkal, a BMW 32,0 százalékkal, valamint a Jaguar 71,1 százalékkal növekedett. Mi van az Audi -val azonban? A mérsékelt 2,2 százalékos lendületet – még többet vártam volna.
Természetesen sok más dolgot kell figyelembe venni. Például a VW visszavonta a régi készleteket az eladásból, amíg a motor beállítása meg nem történt. Amellett, hogy az Audi egy régi/új A4 tervezési változás csúcsán van.
Ennél is fontosabb, hogy ezek regisztrációs adatok, valamint nem feltétlenül értékesítés. Amellett, hogy a bennfentes információk azt mondják, hogy az elmúlt néhány hónapban sok autó és teherautó szükséges a piacon. Tehát a közelmúltban bejelentett növekedés nem minden, inkább úgy tűnik.
A Golf háromnál, valamint a Polo héten az értékesítési táblázatokban, a VW továbbra is hektikusnak tűnik, ha már megrendelt autókat és teherautókat biztosít. Az elkövetkező hónapokban feltárja a vásárlók VW -vel szembeni érzéseinek valódi fotóját, valamint az egész autók és teherautók piacát.
Ön szerint mi fordulhat elő az autók és a teherautók értékesítésében a közeljövőben? Legyen az államod az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.