Suzuki bejelentette az Egyesült Királyság árait és az új Swift specifikációit, amelyek június elejétől értékesítik, két motorválasztással, amely öt Model Strong sorozatot alátámaszt.
A Swift most már csak ötajtós, és a belépő szintű 89 lóerős 1,2 literes Sz3 Automobile 10 999 GBP-től lesz értékesítve, ami azt jelenti, hogy a bevezetéskor a legolcsóbb Swift észrevehetően sokkal drágább lesz, mint a kimenő 8 999 GB SZ2 modell. Alapvető fontosságú, hogy a vásárlók légkondicionálást, bőr kormánykeréket, DAB digitális rádiót kapnak, amelynek Bluetooth-összeköttetése van, plusz stílusú alkatrészek, például nappali futó lámpák és 15 hüvelykes könnyűfém kerekek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb Superminis 2017 -ben eladó
Az 1,0 literes turbófeltöltéssel ellátott 3 hengeres BoosterJet motor 12 999 GBP-től lehet az SZ-T modellnél, amely okostelefon-link kijelzőt, visszapillantó videokamerát és 16 hüvelykes kerekeket ad hozzá. Ugyanaz a motor a Suzuki SHVS enyhe hibrid rendszerével 14 449 fontnál kezdődik, mint egy Sz5 autó, amely automatikus légkondicionálást, SAT NAV -t, kulcs nélküli belépést és elektromos hátsó ablakokat vezet be.
Az egyetlen automatikus swift az 1,0 literes motort is használja, és 15 849 GBP-nél elérhető az S5 Trim-ben, míg egy négykerék-meghajtású modell, amelynek hibridizált 1,2 literes négyhengeres elindul, 15 499 fontnál. Sokkal több választást fogunk adni az új autó élettartamához, és egy peppi új sport verziónak is valamikor meg kell érkeznie.
Új Suzuki Swift: alváz, motorok és felszerelések
A Baleno-val megosztott új, könnyű platform azt jelenti, hogy az új Swift mindössze 890 kg-ot mutat, miközben sportosabb formatervezési és alváz-felépítést kap, mint sokkal hasznosabb testvére.

Leave a Reply

Your email address will not be published.