a Ford széles körben spekulációval szembesül, a korábban műfaját meghatározó Mondeo ferdehátú a termelés megszüntetése.
A hétvégi jelentések szerint a mindenütt jelenlévő Mondeo apróra vághatja a Ford felépítését, Morgan Stanley elemzői szerint a vállalat globális munkaerőjének 12 % -át csökkentheti 200 000 -re.
• A 2018 -as legjobb családi autók
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az ez év április és június között kb. 73 millió eurós (kb. A társaság 12 000 embert foglalkoztat az Egyesült Királyságban márkakereskedéseiben, motorüzemeiben és adminisztrációs központjában, olyan autóképeket, mint a Mondeo, a Fiesta, a Focus és a Galaxy Németországban Spanyolországban.
A Fordhoz közeli források elmondták a The Sunday Times -nak, hogy a Mondeo ferdehátú – valamint az S -MAX és a Galaxy People fuvarozók – valószínűleg elhagyják a bemutatótermekből, mivel a figyelem a növekvő SUV -piacra vált, és olyan modellek, mint a Kuga és az Ecosport.
A Ford szóvivője szerint mennyiségének és jövedelmének nagy része jelenleg „alacsony teljesítményű autókban és multi-aktivitású járművekben” van, mint például az S-Max és a Galaxy. A társaság kijelentette, hogy „agresszív módon” támadja meg a „létesítmény- és termékprogram hatékonyságának” megvalósítását – a munkakörvek tippelése a láthatáron vannak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.