A High Street központjában és környezetében bizonyítékokat fog látni a nagy kiskereskedelmi üzletekről vagy eltűnéséről. A beszélgetés nagy része az elhunyt vagy kimerült áruház -láncokra koncentrált, mint például a BHS és a House of Fraser.
De vannak veszteségek a barkácsolók eladói (fókusz és homebase) és számos más területen – a határoktól a blockbusterig, az MFI -ig, a Tie Rack -ig a Toys R Us -ig.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Vélemény: „Jelentős kedvezményeket kell követelnünk a kereskedőktől”
Másképpen fogalmazva: mindenféle háztartási néven, üzletben és bemutatóteremben, amelyek kolosszus áruk sokféleségét árusítják, ma már haldoklik vagy haldoklik-a termék iránti nagy igények ellenére. Ki eltűnik? Úgy gondolom, hogy új autókereskedők vagy márkakereskedő láncok. Valójában már megkezdődött a lassú visszavonásuk.
Egy főutcát, amelyet tudom, jól tudta, hogy franchise Nissan üzlete McDonaldé vált; Hivatalos Peugeot bemutatóterme elhagyott héjjává vált; Mi volt a közeli Hyundai, akkor a Suzuki franchise -ja most egy házblokk vár.
Meg vagyok győződve arról, hogy számos, sokkal szokásosabb új autóbemutatóterem gyakorlatilag ugyanolyan releváns lesz, mint a Blockbuster üzletek, amelyek DVD -ket vagy üstökös üzleteket árusítanak és bérelnek, és a mosógépeket büntetik.
Csakúgy, mint a bevásárlóközpontokhoz többé nem kell, hogy beszéljünk/útmutatást kapjunk/utasításokat szerezzünk egy utazási irodával, egyre kevésebb célja van bennünk, hogy az autó -eladóhoz (általában férfiak) a hagyományos gyepjén. Egy autóvásárlónak már nem igényel személyes találkozót egy indított és megfelelő, értékesítési-spieling bloke-val, aki ajánlja, majd írásbeli vásárlást vesz az új autó számára, amelyet azt akarja, hogy vásároljon azon az áron, amelyet azt állít, hogy fizetnie kell.
Nincs szükség. A beépített fogyasztó jobban tudja, mint az eladó a kívánt autómodell és specifikáció, plusz, hogy mekkora kedvezménynek kell lennie.
Legyen sokkal kicsi, érzékenyebben, csak a kiállítási létesítményeket az új autók számára; NEM COMMÁNYOS SZÁLLÍTÁSI sofőrök, akik demonstrátor autókat hoznak hozzánk otthon vagy munkában; továbbfejlesztett online rendelési rendszerek; Ügyfélgyűjtési pontok az autógyárakban és az importközpontokban; A hatalmas automaták új hálózata, amely az autókat köpte ki az ügyfelek számára, akik előre fizetnek és ezért birtokolják a releváns nagy biztonságú hozzáférési kulcsot, kódot vagy ujjlenyomatot.

Ha valahogy megkerülnénk a hagyományos franchise -bemutatótermeket, akkor közvetlenül a gyártóktól vásárolnánk. Ennek során sok autónk minden bizonnyal több ezer fontot olcsóbb lenne, mert elkerülnénk a drága középső férfiakat, mint például a jutalékát kereső eladó, soha ne törődj vele a márkakereskedés tulajdonosának, aki a zsírgyakorlatát akarja.
Olvassa el Mike korábbi oszlopát: „Nagy -Britannia utak forgalmasabbak, mint a szomszédaink”, és ez nem tisztességes “

Leave a Reply

Your email address will not be published.