Lotus -val érkezett egy frissített Elise -t 2017 -re, a sportautó új könnyű változatával, amely a frissített sorozatot mutatja be, amely tavasszal kerül forgalomba.
Az Elise Sprintnek nevezett – a régi sprint nevének újjáélesztése – egy sor súlymegtakarító lépést tartalmaz a tömeg 798 kg -ra történő csökkentésére folyadék nélkül – 26 kg -os könnyebb, mint a frissített autó standard verziói. Az Elise sportmodellek felett helyezkedik el, és az Elise 250 csésze alatt van a tartományban.
A súlyt új lítium-ion akkumulátor, szénverseny ülések és új könnyű könnyűfém kerekek felhasználásával takarítják meg, míg a motor burkolatának és a tekercs kariknak szénszálból készülnek. A polikarbonát hátsó képernyőt is tartalmazza.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb sportkocsik 2017 -ben eladó
A súlymegtakarító alkatrészek helyén a szokásos 1,6 literes 134 lóerős autó 0-60 mph-t kezeli 5,9 másodperc alatt, míg a sokkal erősebb sprint 220, a 217 lóerős 1,8 literes motorral 4,1 másodperc alatt végzi a kötőjelet. A sprint különálló tervezési csípésekkel van megjelölve, beleértve a matt fekete hátsó fasciát, a fekete kerekeket, a finom oldalcsíkokat és a sprint jelvényeket.
Az új modell mellett az Elise -tartomány többi részét frissítették, és most már 10 kg -os könnyebb, mint korábban. Van egy átalakított elülső kötény, nagyobb radiátorrácsokkal és felülvizsgált hátsó lámpákkal. Az új aerodinamikai elemeket az autó alatt is elrejtik.
A pilótafülkében a Gearstick most egy nyitott kapu-hálóban van. Az Elise felülvizsgált középső konzolt és új grafikákat is kap a műszerfalon. Az árak 32 300 GBP -től kezdődnek, a könnyű sprintmodell 37 300 fontból származik. Az Elise Cup 250 47 400 GBP -től kezdődik.
Mit gondolsz az új Lotus Elise Sprintről? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.