Audi bemutatta az SQ2 arcmaszkált változatát – a kis forró SUV riválisát a BMW X2 M35i, valamint a CUPRA ATECA kedvelői számára. A felülvizsgált formatervezést az Egyesült Királyságban vásárolják meg, amelynek ára 38 700 font, a jövő év elején az utakon.
Mint az alapvető Audi Q2 -hez, a frissített SQ2 új LED -es fényszórókat, egy új radiátorrácsot, valamint egy áttervezett első lökhárítót kap a szélesebb levegőfelvételekkel. Ezeket a csípéseket hátul tükrözik egy friss LED-es hátsó lámpával, valamint egy átalakított diffúzorral, amely a SUV Quad-Exit kipufogó rendszerét otthona.

BMW X2 M35I VS Audi SQ2 vs Cupra ATECA

Kivéve néhány kárpitozást, valamint a kivágási csípést, az SQ2 kabinja többnyire változatlan a régi autó felett. A legszembetűnőbb különbségek a technológiai-a régi autó opcionális 12,3 hüvelykes digitális műszercsoportja most már alapvető, valamint egy valamivel nagyobb 8,3 hüvelykes infotainment rendszer, amelyet a középső konzolon egy forgó tárcsán keresztül üzemeltetnek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az SQ2-t három Trim-szinten kínálják-az alapmodell, az SQ2 Black Edition, valamint az SQ2 VORSPrung zászlóshajója.
A belépő szintű jármű standard eszközei 18 hüvelykes könnyűfém kerekeket, bőrt és Alcantara-triMed sportüléseket tartalmaznak. Az SQ2 Black Edition ezen a specifikáción fejleszti ki 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket, egy fényes fekete hűtőrácsot, Gloss Black Mirror-t. A sapkák, valamint a fekete króm kipufogó tippek. A vásárlók szintén matt fekete cserét kapnak az autó elülső csúszólapjához, a levegő beviteléhez és a hátsó diffúzorhoz.
24

Tartomány-tetejű vorsprung autók és teherautók funkció korszerűsített mátrix LED-es fényszórókat, speciális könnyűfém kerekeket és görgetési mutatókat. A vásárlók belsejében fűtött nappa bőr sport üléseket, panorámás üvegtetőt, egy Bang & Olufsen sztereó rendszert, valamint vezeték nélküli okostelefon -töltőpadot kapnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.