, amint a játékkocsik mennek, ez nagyon a piac felső végéből származik. Ez egy gyermekméretű Aston Martin kabrió, az 1960-as évek sikeres DB modelljei alapján, és 16 500 fontért biztosítják.
Az autó „DB kabrió junior” néven ismert, és 10 éves vagy annál idősebb gyermekeknek szól. A Nicholas Mee & Co nyugat -londoni Aston Martin Heritage kereskedőjétől kaphat egyet, amely a klasszikus Astonok karbantartására és helyreállítására szakosodott.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Olvassa el a legutóbbi Aston Martin Car véleményeket
A miniatűr Volante teljesen működő benzinmotorral, hidraulikus tárcsafékekkel, fapadkás kormánykerékkel, bőr- vagy vinil ülésekkel és kompozit edzőművekkel rendelkezik, amelyek ismerik a teljes méretű klasszikus DB autók, például a DB3, DB4, DB5 és DB6 rajongók számára.
A DB Junior-t, amelynek mérete 2500 mm x 1030 mm, egy 110 cm3-es, négyütemű benzinmotor, kulcsszerepelt elektromos indítással működik. Mint számos felnőtt kapcsolatából, Brembo tárcsafékkel és félautomata (3-sebességes) sebességváltóval rendelkezik.
A maximális sebesség-amely lefelé korlátozható-46 mph, és a kompozit karosszéria tartós acéldoboz-alvázon helyezkedik el. A sofőr teljes mértékben használja a mutatókat és akár a fényeket is.
Nicholas Mee, a DB Juniorot értékesítő társaság ügyvezető igazgatója elmagyarázta, miért léptek be a játékautó piacára.
“Amikor először láttuk a DB juniorot, nem tudtuk abbahagyni a mosolygást. Aztán megértettük, hogy ezek a lecsökkent 1960-as évek kabriói kiegészítik a teljes méretű kínálatot itt a bemutatótermeinkben.
“” Sőt, rendszeresen kérdezünk ügyfeleinktől, akik valami szokatlan és mást keresnek, hogy hozzáadhassuk a klasszikus gyűjteményét. Meg fog lepődni, hogy a DB Junior milyen jól működik, és mennyi hely van a pilótafülkében. Ez elég nagy egy felnőtt számára, és a pedálok beállíthatók, hogy a DB Junior a sofőrök széles skálájához illeszkedjen. Tegyük fel, hogy „minden korosztályú junior sofőr”.
A Nicholas Mee & Co. elvárja, hogy erős igényt kapjon a jó sarkú ügyfélkörükkel e idioszinkratikus új modell iránt. A verziók rendelkezésre állnak demonstrációra és azonnali kézbesítésre. Alternatív megoldásként 16,5 ezer fontot költhet egy teljes méretű 1,0 literes EcoBoost Ford Focus Edge-re.

• Olvassa el a legfrissebb Aston Martin Car véleményeket. • A Toyota saját BMW Z4 -et tervez

Leave a Reply

Your email address will not be published.