.
A 30 mph -os utakon autókat vezetõ emberek kb. 73 % -a meghaladta a sebességkorlátozást 2020 áprilisában, míg az április egészében az emberek 68 % -át látta a 30 mph -os zónákban. Összehasonlításképpen: a járművezetők 53 % -a 2019 -ben a 30 mph korlátokat törött.

Egyesült Királyság sebességkorlátozásai: Minden, amit tudnod kell

A városi utak, amelyek általában 30 mph korlátokkal rendelkeznek, az összes forgalom 37 % -át veszik igénybe, de azok az utak, amelyeken a veszteségek 63 % -a fordul elő.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az egyes rendõrségi erõk adatai korábban kimutatták, hogy a lezárás bevezetésekor bizonyos motoros bűncselekmények gyakorisága növekedett, ám ezek a legújabb nemzeti statisztikák azt mutatják, hogy az utak elterjedt sebessége, amikor az utak szabadon folytak, a jelentősen csökkentett forgalmi volumen miatt, amely majdnem 20-ra esett vissza. A normál szint százaléka bizonyos pontokon 2020 áprilisában.
A Közlekedési Minisztérium számainak száma feltárja a gyorshajtás prevalenciáját az összes úttípuson keresztül a koronavírus pandémia során. A 2020 -ra nézve az emberek 56 % -a 30 mph határértékeket szakított meg, szemben a 2019. évi 53,5 % -kal.

Egyesült Királyság Van Speed ​​Limits: Minden, amit tudnod kell

A 60 mph nemzeti sebességkorlátozású utakon az autóvezetők 12,4 % -a, 2020 -ban, szemben a 2019. évi kilenc százalékkal. Ebben az évben a járművezetők 50 % -ával az autópályákon 2021 első negyedévében gyorsítottak, szemben a 2020 -as 46 % -kal
A figurákat kommentálva a RAC Simon Williams azt mondta: „Noha ezek a számadatok azt mutatják, hogy kevesebb sofőr kísérti a sebességet a harmadik nemzeti lezárás során, mint az elsőben, sajnos egyértelmű összefüggést mutatnak a csendesebb utak és az emberek között, akik megszakítják a sebességkorlátozást. Mivel a megfelelés a legrosszabb esetben a 30 mph -os korlátozású utakon volt, ez a veszélyes viselkedés szükségtelenül veszélybe sodorta az életet, amikor egyre több ember sétált és kerékpározott. ”
Most olvassa el az útmutatónkat a gyors tudatosság kurzusokhoz …

Leave a Reply

Your email address will not be published.