Koenigsegg svéd szuperkocsi-gyártó felé indul az Agera Rs közúti-jogi változata az idei Monterey Cars és Truck Week-en. Az Agera XS-nek 1 341 lóerővel rendelkezik, amely iker-turbó V8-ból származik, plusz több napi kényelmi tulajdonság, mint az RS.
Annak ellenére, hogy teljesen homologizálódtak az amerikai utak számára, az Agera XS tagadhatatlanul feltűnő, olyan módszerrel, amely kevés más közúti jogi autó és teherautó van. A Koenigsegg felvételei új „Karosserie Orange” felülettel, valamint egy szénszálas hátsó szárnyal jelennek meg. Ez utóbbi azt állítják, hogy a legnagyobb szárny, amelyet valaha is felszereltek egy koenigsegg -hez, és hasonló a Koenigsegg One: 1 -hez.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb hiperkocsik 2016
6

Az XS belsőleg folytatja a stílust narancssárga varrott fekete Alcantara-val. A közúti jogszerűségre való átruházás során a kényelmi funkciókat szintén hozzáadják, mint például az „intelligens” légzsákok, az éghajlat -ellenőrzés, az Apple Carplay, az elektromos ülések, valamint a hidraulikus emelőrendszer, hogy az agera sebességgel ütközzen.
A motorháztető alatt pontosan ugyanaz az 5,0 literes iker-turbó V8, mint az Agera RS, 1 341 lóerővel. Ennek az erőnek a kezelése érdekében az XS szén -kerámia fékeket, aktív aerodinamikát és adaptív lengéscsillapítókat használ. A Kerbweight 1,395 kg -os áron van, ami valamivel több, mint az Agera Rs. A hét sebességű Paddleshift sebességváltó azonban nem változik az Agera RS-től.
Az XS jelöli Koenigsegg visszatérését az amerikai piacra, amelyet Christian von Koenigisegg menedzser a vállalat „vízgyűjtő pillanatának” nevez.
A Koenigsegg szintén a Monterey Cars and Truck Week Crazy Regera -t vetíti ki. A hárommotoros hibrid regera állítólagos gyártásról van szó, így 1 479 lóerő, valamint közel 20 nm nyomatékot hoz létre, egyetlen sebességű sebességváltóval. A késések azt jelentik, hogy a Regera előzetes 2016. évi megjelenési dátuma 2017 elejére késik, bár a Koenisegg ellenőrizte, hogy 80 mintát készítenek.
Mondja el nekünk, mit hiszel a Koenigsegg Agera XS -ről a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.