A növekvő biztosítási díjak és az autósok, akik nem vásárolnak a legolcsóbb autóbiztosítási ügyleteket, a fiatal autósok számára Nagy -Britanniában évente több mint 350 font. Új kutatások azt találták –
Az összehasonlítású adatelemzés a CompareThemarket.com szerint úgy találta, hogy a biztosítók kihasználják az autósok számára, hogy automatikusan megújítják politikájukat anélkül, hogy megfizethetőbb árajánlatot keresnének. A legolcsóbb kötvény és a biztosításért fizetett átlagos ár közötti különbség elérte a 123 GBP -t – ez a legmagasabb, figyelembe véve a 2012 -et.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legolcsóbb autók a 2016/2017 biztosításához
Mivel a vásárlók nem használják ki a legjobb ajánlatokat, a rés a jövőben is emelkedhet. A szakértők előrejelző biztosítási díjakat 2017 -ben emelkednek, a kormány által a közelmúltban 10 -ről 12 % -ra történő biztosítási díj -emelkedés eredményeként.
A december hónapban a legolcsóbb és az átlagos biztosítási árak 20, illetve 30 GBP -rel emelkedtek, a legolcsóbb kötvény most 608 fontba kerül, míg a gépjármű -biztosítás átlagos ára most 738 font.
A számadatok azt is kimutatták, hogy a „megtakarítási változó” – amely az átlag és a legolcsóbb politika közötti különbség megmutatja – a 2016. januári 15,8 % -ról ugyanazon év decemberében 17,6 % -ra nőtt.
A fiatal autósoknak a legjobban vásárolniuk lehetnek
A kutatás kiemelte, hogy a fiatal autósok különösen valószínűleg veszítik el a legjobban, mivel a 17 és 20 év közötti fizetésben lévő személyek átlagosan 352 fontot fizetnek, mint amennyire kellene, míg az idősebb autósok lényegesen kevesebbet fizetnek. A 65 és 79 év közötti autósok csak 42 fontot fizetnek a biztosításukért.
• Olcsó gépjármű -biztosítási ötletek fiatal sofőrök számára: Top tippek
Dan Bass, a Comparethemarket.com gépjármű -biztosításának vezetője elmondta: „A gépjármű -biztosítás költsége jelenleg nemkívánatos ajándék az autósok számára. A 708 £ -ról 738 -ra való ugrás elég nagy növekedés. A 130 GBP potenciális megtakarítása azt mutatja, hogy a megújulási árak és a legolcsóbb árajánlatok ezen felül és ezen felül különülnek el, ami azt sugallhatja, hogy a biztosítók egyre inkább számítanak az ügyfelek tehetetlenségére. ”
“Az egyetlen módja annak, hogy enyhítsük ezeket a emelkedéseket és ösztönözzék a szolgáltatók közötti versenyt, az a fogyasztók, hogy vásárolhassanak.”
Vásárol -e a legolcsóbb kötvényt, mielőtt megújítja a biztosítását? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.