Sokan látják a Toyota GT 86 -at a neves Corolla AE86 spirituális utódjának, és egyszerűen látni, miért. A két jármű pontosan ugyanazt a hangsúlyt fekteti a szórakozásra, valamint a hátsókerék-meghajtásra, anélkül, hogy a Power-en túllépne. Most a Toyota tovább erősítette a kapcsolatot, egy speciális GT 86 ötlet bemutatásával – amely visszatér egy rendkívül speciális AE86 -hoz.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Toyota AE86 vs GT 86
A Corolla AE86 aggasztja az előzetes D -ben, egy japán anime sorozatban, valamint a manga grafikus regényben. Az előzetes D -ben a hős, Takumi Fujiwara híresen vezet egy testreszabott AE86 -ot, miközben a hegyi utakon sodródik, miközben tofu -t biztosít. Ez az autó elsajátítását a GT 86 előzetes D koncepciójára készíti, beleértve a monokróm festékrendszert. A sofőr ajtajára festett japán forgatókönyv, a „Fujiwara Tofu Ten” című olvasmányt – a Fujiwara Tofu Shop -nak, amely az anime hivatkozik.
7
Az adsclose erről a hirdetésről

Az ördög azonban a részletekben van, valamint a Toyota beillesztette a GT 86 -at, az eredetiben szereplő, pontosan ugyanazon japán utángyártott elemek új verzióival. Ide tartoznak a Custom RS Watanabe könnyűfém kerekek, a TRD felfüggesztés, a Fujitsobo kipufogó rendszer, valamint a szénszálas motorháztető.
Ugyanígy vannak olyan sárga színű ködlámpák, amelyek az eredeti utángyártási egységeket megítélik, valamint egy ezüst motor burkolatát, amely bólint az AE86 eredeti motorjához.
• A legfinomabb sportautók
Végül, a szén-szálú ajtófogantyúk és a tükörhuzatok 80-as évek hatását biztosítják az eredeti autóhoz, valamint a csomagtartó spoiler eltávolítását, valamint a hátsó lencsék színezését kiegészítik a megjelenéssel.
A Toyota egy panorámás manga-stílusú háttérről kiadta erről az ötletről, amelyet az Egyesült Királyságban működő művész, Sonia Leong fejlesztett ki. Figyelje a Toyota GT 86 előzetes D ötletet, mivel ezen a nyáron Nagy -Britanniában a gépjárművek rendezvényein utazik.
Vásárolna egy manga ihlette GT 86-at? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.