A Fiat ellenőrizte, hogy a meglévő 500 formatervezés hagyományos átnevezésű, mivel a vadonatúj, az All-Velektromos 500 az Egyesült Királyságban az év későbbi szakaszában kerül forgalomba.
A Fiat Olivier Francois elnöke, az Auto Express -szel való beszéde kijelentette, hogy az 500 -as évek belső égésű motorjaival a hagyományos címkét fogják viselni. “Igen, ezt klasszikusnak fogják érteni” – mondta Francois. „Rendkívül izgalmas lesz látni a váltást.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

„Reméljük, hogy meggyőzzük az égésű motornak annyi ügyfelét, hogy elektromos legyen, ezért gondosan megvizsgáljuk, hogy ki az ügyfelek, valamint a hagyományos 500 rajongók elektromos áthelyezésére való képességünk.
„Megértjük, hogy ezek nagyvárosi ügyfelek, és előbb vagy utóbb elektromos lesznek. Hisszük, hogy olyanok, mint a márkán belüli márkával, hogy a kísértésük lesz, és megvizsgálja az új Electric 500 -at. ”

Új Fiat 500 kabrió 2020 áttekintés

Francois és csapata nehéz dolgozott annak érdekében, hogy az új 500 -as tradicionálisabb érzetet biztosítson, mint néhány elektromos rivális, így ne ijedt meg a leendő vásárlókat, amikor először tapasztalják meg az autót.
“Az öt első percben hosszú időt és energiát fektettünk be” – mondta. „Gondolkodni a hagyományos égési kliensre, valamint azt a módszert, amelyet érezni fognak, amikor az új autóba kerülnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.