Szállítások A Bugatti Divo hiperkocsi első példáit most az ügyfeleknek adják át. Bugatti debütálása a 2018 -as Monterey Car Week -en.
A Chiron alapján a Bugatti Divo könnyebb és mozgékonyabb, tükrözve az étvágyat a Bugatti ügyfélkörében-a projekt menedzserének, Pierre Rummelhangernek-egy „sarok-éhes” autónak.

Új Bugatti Chiron áttekintés

A Divo -t a legendás versenyző, Albert Divo nevezték el, és ünnepli Bugatti „edzőépítési hagyományát”. Csak 40 -et fognak építeni, mindegyiket eladva, mielőtt az autó 2018 -ban nyilvánosságra hozta.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

“Ügyfeleink és rajongóink egy speciális járműre vártak, amely a Chiron mellett egy további történetet mesélne el a márka számára” – mondta Stephan Winkelmann, a Bugatti főnöke. “A Bugatti csapata szintén nagyon lelkes volt egy ilyen projekt végrehajtására.”
23

Tartalmazza a karosszériát, amely az aerodinamikai optimalizálással foglalkozik; A Divo egy teljesen új elülső oldalt kap, a levegőbevitel és a vékony LED -es lámpák tátrása. Van egy „optimalizált légfüggöny” és egy új, szélesebb elülső spoiler, amely elősegíti a Divo további 90 kg erő kialakulását, mint egy chiron. Különböző lapátok közvetlen hűvös levegőt a fékekhez, míg a szárnyak hasonlóan agresszívek, nagy csatornákkal és éles ráncokkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.