A miniszterek becsapták a kormány terveit, hogy a nehéz vállakat hosszú távú online sávsá alakítsák a bölcs autópályákon, mint „elfogadhatatlannak”. A kritikát a Commons Of Commons Transfer Select bizottság jelentésében jelentették meg, amely kiemelte a sérült járművek, valamint a sürgősségi járművek személyzetének megnövekedett biztonsági veszélyeit.
A kormány azt tervezi, hogy a bölcs autópályák nehéz vállát hosszú távú online sávként használja fel a torlódások és a webes forgalom csökkentése érdekében a jövőben. A korábbi sémák csak lehetővé tették a nehéz váll kihasználását csúcsidőben vagy a nehéz torlódások csökkentésére.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Aggodalomra ad okot, hogy az autósok nem értik meg a bölcs autópályákat
A Közlekedési Minisztérium szerint a webes forgalom szintje minden utakon a jövőben növekszik, és a stratégiai úthálózat a növekedés súlyosságának viselésére szolgál. 2015 -ben a DFT előrejelzése szerint a webes forgalom szintje 60 % -kal növekszik 2010 és 2040 között az SRN -en. Azt jósolta, hogy a stratégiai úthálózat csaknem egyötöde 2040 -ig torlódhat.
A DFT terve az, hogy a nehéz váll véglegesen konvertálja az autópálya körülbelül 300 mérföldes futó sávjává. Az Anglia Highways mintegy 30 „All Lane Running” programja van, amelyet a következő kilenc évben szerveznek, és az autópálya -hálózat több mint 10 % -át fedik le, és körülbelül 6 milliárd fontot érnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.