jelenik meg, ez az új Porsche Cayenne GTS, az élesebb, a cég legnagyobb SUV -jének sokkal koncentráltabb változata. A közös, valamint a Coupe Bodystyles által kínált 85 930 GBP -től, valamint az első szállítás júliusban esedékes.
Mint korábban, a GTS kialakítása dugja a helyet a Cayenne S, valamint a Cayenne Turbo között, integrálva az új alvázokat, valamint a felfüggesztési elemeket, hogy dinamikusan elválaszthassák.

A világ leggyorsabb SUV -jai 2022

A legnagyobb változás azonban az erőátvitel. Míg az előző Cayenne GTS turbófeltöltött 3,6 literes iker-turbó V6-ot használt, az új GTS 4,0 literes iker-turbó V8-at alkalmaz. A teljesítmény 454 lóerőnél – 20 lóerő -lendület -, míg a nyomaték figurája 20 nm -ig kúszik, legfeljebb 620 nm -ig.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Porsche kijelenti, hogy az opcionális Sport Chrono Pack segítségével a Cayenne GTS 0-62 mph-ra reped, 4,5 másodperc alatt, valamint a 173 mph legnagyobb sebességgel jár. A meghajtót mind a négy kerékre elküldik egy Porsche Tiptronic S nyolc sebességű automatikus sebességváltóval.
9

A GTS kialakításának eltérő alváz dallama van a Cayenne alapjától, a közönséges acélrugó beállításával 20 mm-rel csökkenti az autókat és a teherautót. A Porsche aktív felfüggesztési adaptív lengéscsillapítók alapkivitelben vannak felszerelve, csakúgy, mint a Porsche nyomatékvektoros plusz. Ez a rendszer azonnal féknyomásra vonatkozik a magánkerekekre kanyarodás közben, hogy javítsa a kezelést.
A további alvázválasztás magában foglalja a szén-kerámia fékeket, az adaptív háromkamrás légszünetet, a hátsó tengely kormányát, valamint a Porsche dinamikus alváz kezelését a test-roll stabilizációhoz, hogy a Cayenne jelentős tömegét ellenőrzés alatt tartsuk.
Vizuálisan az összes GTS-formatervezés alapkivitelben egy sportstílusú köteggel van felszerelve, beleértve a külső fényes fekete burkolatot, a fényes-fekete 21 hüvelykes kerekeket, valamint a sötétített LED-fejet, valamint a hátsó lámpákat.
Egy opcionális sport kipufogó rendszer szintén bevezeti a két, központilag szerelt ovális kipufogócsöveket – ez a funkció a GTS -hez egyelőre. Belül az új kialakítás az Alcantara burkolatot kapja a főszereplőn, az ülés középső paneleken, a középső konzol kartámaszokon és az ajtókon.
Mit csinálsz a Porsche Cayenne GTS -ről? Értsük meg a megjegyzés szakaszban…

Leave a Reply

Your email address will not be published.