Az új Mercedes C-osztály már ki volt téve szalon formájában, azonban még nem láttuk a birtok hivatalos képeit, Coupe, AMG hibrid és LWB verziók. Ennek ellenére a fenti galériában található speciális képeink nagyon első pillantást vetnek arra, hogy pontosan hogyan fognak kinézni az új tervezési variációk, amikor elérik a bemutatótermeket.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Az új Mercedes C-osztály 2014 teljes részlete, beleértve az árat, a specifikációkat, valamint a megjelenési dátumot
A Mercedes C-osztály 2014-es kupé és a Cabriolet
Az új Mercedes C-osztályú kupé lesz a cég válasza az új BMW 4 sorozatú kupe-ra, streaming kétajtós teststílussal, valamint széles választékkal. Az új design speciális képeink azt mutatják, hogy a háztartáshoz hasonlóan hasonlítanak az új Mercedes S-osztályhoz a kupé számára, az új formatervezés pedig pontosan ugyanazt a gyűrött karosszériát kapja, visszahúzta a LED-es fényszórókat, valamint a tetővonalat, mint a nagyobb S- Osztály kupé, amelyet a közelmúltban tettek ki.
A következő Mercedes C-osztályú kabriolet a kétajtós kupéin alapul, és a divatos tetőfedő rendszert dömpingel egy átváltható anyag tetejére, hogy biztosítsa, hogy a vásárlók örömmel szolgáljanak a hajuk győzelmével. A kupé, valamint a Cabriolet minták valószínűleg ugyanabban az időben vezetnek be, és mindkettő valószínűleg 2015 -ben jelenik meg, miután a szalon eladásra került.
2014 Mercedes C-osztályú birtok
Már láttuk néhány kémfelvételt a Mercedes C-osztályú birtokról, amely jó koncepciót nyújt nekünk arról, hogy pontosan hogyan fog kinézni, ám ezek a különleges képek a legfinomabb megjelenésünk a Hasznos C-osztályú változatról. A C-osztályú birtok címsora lesz a csomagtartó hely, valamint azt várjuk, hogy meghaladja az 500 liter, ami jó lendületet adna a jelenlegi autó 485 literes csomagtartója felett.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published.