“Minden penny” a járművek jövedéki adójával növekszik egy új közúti alapba, hogy kizárólag az autópályák karbantartásáért fizessen az évtized végére. George Osborne július 8 -i költségvetési tervében az utóbbi évek egyik legnagyobb reformjában feltárta a közúti alap fejlesztését.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Osborne elmondta: “Az évtized végétől új út alapot fogunk előállítani, és a járművek jövedéki adójában minden egyes cent megnövekedett ebbe az alapba kerül az utak fizetésére. Az emberek járműveire fizetett adó felhasználásra kerül az utakon Folytatnak. Ez egy méltányosabb adórendszer az autósok számára. ”
A járművek jövedéki adóját szintén 2017 -től átalakítják, mivel az adatok azt mutatják, hogy a jelen terv szerint az összes új jármű háromnegyede mentesül.
• Autóadó: Bármit is igényel, hogy tudjon
A 2017. évi rendszer új járműveket fog fizetni a frissített kibocsátási pontszámok alapján, amelyek új innovációt, például hibrideket, valamint tiszta elektromos járműveket vesznek figyelembe. A legelső év után három szolgálati sáv lesz – nulla emisszió, alap- és prémium.
Az új rendszer nem növeli a további bevételt, azonban Osborne úgy véli, hogy “biztonságosabb” és tisztességesebb is lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.