Ez az új Skoda Kodiaq VRS: az első SUV, amely a cseh márka forró kezelését kapja. A 2018 -as párizsi autókiállításon, valamint a második jelenlegi skoda, amely a VRS jelvényt visel, amely megfelel az Octavia -nak. A benzinvezérelt nyílástól eltérően azonban a Kodiaq dízelhatalomhoz fordul.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A motorháztető alatt egy két-turbó 2,0 literes egység található. Alapvetően pontosan ugyanaz a motor, amely a Volkswagen Tiguan -hez illeszkedik, és hasonló kimeneteket hoz létre 237 lóerővel, valamint 500 nm nyomatékkal.
• Az új Skoda Vision RS ötlet feltárta
A meghajtót hét sebességű DSG sebességváltóval küldjük el mind a négy kerékhez, elegendő ahhoz, hogy a hatalmas SUV-t 0-62 mph-ról hét másodperc alatt, valamint a legnagyobb sebességgel 137 mph sebességgel tolja el. Annak érdekében, hogy egy kicsit további hallható izgalmat biztosítsanak, a zajnövelő rendszer felerősíti a motor kipufogógázjegyét – ez a Skoda legelső.
30

Néhány alváz -csípést szintén elkészítettek annak érdekében, hogy a Kodiaq VRS a kormány mögül sportosabb legyen. A meghajtó üzemmód Válassza ki a hat különböző beállítással rendelkező rendszert – öko, kényelem, normál, sport, magán és hó is -, lehetővé teszi a sofőr módosítását az adaptív lengéscsillapítók sebességének, hogy illeszkedjen az útviszonyokhoz, míg a progresszív kormányrendszer beállítja a sebességet rack, lehetővé téve a súlyozott, pontos reakciót a gyors vezetéskor, valamint a világosabb, gyorsabb érzés, hogy megkönnyítse az alacsony sebességű vezetést.

Leave a Reply

Your email address will not be published.