Az őszi James Bond visszatért a Skyfallba, a 007 -es franchise 23. filmjébe. A mozi kiadásának október 26-án történő megünneplése érdekében előállítottunk egy 20 közismert Bond-autó rövid listáját, és azt szeretnénk, ha szavaznánk a kedvencedért.
A Skyfall -ban Bond (Daniel Craig játszik) látja hűségét az MI6 fejéhez, M (Dame Judi Dench) iránt, amikor Raoul Silva (Javier Bardem) gazember ösvényén indul.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Silva a legfontosabb gyanúsított egy szivárgás mögött, amely feltárja minden aktív MI6 ügynök személyazonosságát, valamint egy terrorista támadás az MI6 HQ ellen, és Bond üldözése Londonból Törökországba és a Dél -kínai -tengerre vezet a vadászatban.
A korai pótkocsik azt mutatják, hogy Bond jól ismert Aston Martin DB5 megjelenik a Skyfallban, de azt szeretnénk, ha a franchise elmúlt 50 évében szavazzák meg a preferált kötvényautókra.
Átmentünk a Bond Archive-en, hogy négykerekű kémgépek válogatását készítsük. Beépítettük a Q Gadget-terhelt Aston Martin, a BMW és a Lotus Specials-t, a mozi történetének legismertebb mutatványaihoz használt autók, valamint a 007-es autók az évek során a válogatott Bond Girls-től „kölcsönzöttek”.
Ez a közvélemény -kutatás most bezárt. Az eredményeket a CAR Express -ben teszik közzé ebben az évben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.