A Bentley Continental GT sebességet frissítették, a Bentley leggyorsabb jármű jelenlegi verziójával 633 lóerővel javulva (626 lóerővel), valamint, valamint és a legnagyobb sebesség 206 mph.
Hasonlóképpen 20 nm-es nyomaték van a GT Speed ​​6,0 ​​literes iker-turbó W12 motorjához, maximális teljesítménye 840 nm a csapnál, míg a 0-60 mph idő 3,9 másodpercre esett vissza. Ezt a zúzó maximális nyomatékot 5000 fordulat / perc is 2000 fordulat / perc sebességgel szállítják, így a GT sebességének rendkívül nagy teljesítményű sávja van még sokkal nem bonyolultabb teljesítményhez.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Amellett, hogy az alapvető GT -sebességet most kaphat egy fekete kiadású verziót, amely számos vizuális módosítást ad hozzá, hogy a jármű a tömegből álljon. Kupe vagy kabrióként kínálják, valamint egy fényes fekete felületet kínálnak néhány külső burkolathoz, plusz 21 hüvelykes könnyűfém kerekek, amelyek elrejtik az alsó vörös vagy fekete féknyereg lehetőségét.
A Bentley Continental GT Speed ​​Black Edition -t szintén kontrasztos színekkel kínálják az ajtó tükrökhez, az első osztóhoz, az oldalsó szoknyákhoz, valamint a hátsó diffúzorhoz, beleértve egy cybersársnak nevezett árnyalatot. Ez a kontrasztos szín folytatható az ülések és a középső konzol belsejében, valamint a kontraszt varrások, valamint a szénszálak, amelyek felvázolják az új megjelenést.
Az új kontinentális GT sebességet most kínálják, a megrendelések nyáron megjelennek. Az alapvető GT sebesség 168 900 fontból kerül, a fekete kiadás kiskereskedelme 176 900 GBP -től.
Most nézd meg a most eladó legjobb csúcskategóriás autók körét.

Leave a Reply

Your email address will not be published.