Hyundai feltárta az i30 n Line Fastback-t: egy sportos díszítési változat, amely a szokásos i30 és a teljes zsírtartalmú i30n forró nyílás között helyezkedik el.
• Olvassa el a Hyundai i30 Fastback n -t
Az N Line Fastback az N Line Hatch -ről következik – egy autó, amelyet szeptemberben kipróbáltunk -, és hasonló stílus-, belső és alváz -frissítéseket tartalmaz.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Elölről az N vonal agresszívebb kinézetű lökhárítót szerez, amely utánozza a legfelső pontot – bár ezüst festett elosztóval kiemelkedik az N Red Stripe helyett. A rács új hálóbetéttel rendelkezik, és a fényszórók fekete előlapokkal rendelkeznek.
A hátsó körül egy sportosabb lökhárító található, amely tartalmaz egy háromszög alakú központi ködvilágítást, amely a hátsó diffúzoron belül található. fölött egy teljes szélességű piros reflektorvonal.
Az N vonal a Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsokba csomagolva 18 hüvelykes könnyűfém kerekeken halad, amelynek megnövekedett átmérőjű fékkorongokat tartalmaz a szokásos i30 modellekhez képest.
Belül mind az első ülések, mind a kormánykerék sportosabb megjelenésű, és van egy fémpedál és egy N márkájú fogaskerék.
8
Az adsclose erről a hirdetésről

Az energia egy 1,4 literes turbófeltöltős benzinből származik, amely az i30 tartományban másutt található. Ugyanakkor előnyös a gyümölcsös kipufogógázzaj és felülvizsgált feltérképezés a fojtószelep válaszának javítása érdekében. A 138 lóerős egység elegendő az i30 N vonal elősegítéséhez 0-62 mph-ig 9,2 másodperc alatt.
Az N Line Fastback bevezetésével együtt a Hyundai hozzáadott egy második benzin opciót mind az i30 N Line Hatch, mind a Fastback modellekhez. Az 1,0 literes turbófeltöltős három hengeres egység 118 lóerős, és 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket kap.
A gyorskötésű modellek ára 500 fontkal több, mint az egyenértékű ferdehátú, tehát számíthat arra, hogy az 1,4 literes N Line Fastback 21 755 fontról kezdődik.
Mint a Hyundai i30 Fastback N-line megjelenése? Tudassa velünk, mit gondol az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.