A tehergépjárművek vakok előmozdítása hamarosan a múlté válhat, köszönhetően annak, hogy az új biztonsági teherautó -technika a Samsung által létrehozott. Úgy tervezték, hogy csökkentse a webes forgalmi baleseteket azáltal, hogy a járművezetőknek „átlátható” nézetet biztosít a HGV -kkel, a tech átadta az előzetes tesztelési mondatot, és készen áll arra, hogy világszerte a prototípus típusú prototípusban eljuthasson.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A koreai technológiai óriás új rendszere egy elülső szerelt vezeték nélküli kamerából, valamint négy külső monitorból áll, amelyek a kamera felvételét a pótkocsi hátuljára vetítik. Ez a „videófal” lehetővé teszi a mögöttes webes forgalom számára, hogy a teherautó előtt láthassa, hogy a járművezetők megértsék, hogy az út eltávolításra kerül, és biztonságosan túlléphet.
• A legbiztonságosabb járművek most már eladó járművek

A rendszert először a Samsung hozta létre Argentínában, ahol azt kijelentették, hogy egy ember óránként egy webes forgalmi balesetben hal meg, gyakran annak eredményeként, hogy az ország számos sávos autópályáján gondatlanul meghaladják. Éjszaka is működik, ahol egy infravörös látás adaptív kamerája a teherautó lámpáival kombinálódik, hogy megvilágítsa az utat az internetes forgalom mögött.
A Samsung kiderítette, hogy a kiváló minőségű, artikulált tehergépjárműben alkalmazott prototípus már nem működik ebben a formában, azonban ellenőrizve, hogy az innovációt hatékonyan kipróbálják, és meggyőzik, hogy ez a koncepció megmentheti az emberek életét.
Az üzleti tervek a rendszer világszerte folytatott tárgyalásainak folytatására, valamint a szükséges engedélyek, valamint a kormányok által a világ minden tájáról származó jóváhagyások megszerzésére tervezik. Nem távolítják el, amikor a rendszer világszerte eléri a termelési teherautókat, azonban ha gazdaságilag életképessé válik, ha a koreai cég várhatóan világosabb képet kap az ipari webes forgalomban az elkövetkező néhány évben.
Gondolod, hogy a Samsung átlátszó TRCK technológiája nagyszerű dolog a közúti biztonsághoz? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.