1. Mercedes CLA
Teljes történet >> A cinikus köztük az új CLA-t csak A-osztálynak hívhatja, de ez sokkal okosabb. A Mercedes újabb rést hozott létre, amelyet más döntéshozók nem láttak jönni, és teljes mértékben elvárjuk, hogy megszerezzék a jutalmakat, és új ügyfelek áradását vonzzák a márkába. Csodálatosnak tűnt a testben is – minden sima görbék és feszes izom.
2. Chevrolet Corvette Stingray
Teljes történet >> A Corvette relevanciája korlátozott az Egyesült Királyságban a vásárlók számára, de Detroitban az All-American Supercar új verziója nagy hír. És Chevrolet a hatvanas évekből visszahozta a reflektorfényt azáltal, hogy visszahozta a hívogató „Stingray” nevet. Szénszálú testpanelekkel, alumínium alvázmal és állkapocs-csepp kialakítással ez az új Vette alaposan modern. De néhány dolog soha nem változik – még mindig van egy 444 lóerős 6,2 literes V8 a motorháztető alatt.
3. Honda Urban SUV koncepció
Teljes történet >> A kis SUV szalagkocsira való ugrás semmi új. Valójában a közelmúltban elrontottuk a választást olyan modellekkel, mint a Peugeot 2008, a Renault Captur és a Ford Ecosport. De a Honda használata különösen ígéretesnek tűnt. A városi SUV koncepció a jazz -on alapul, és ebben az évben Japánban kerül forgalomba (bár 2015 -ig kell várnunk az Egyesült Királyságban). A Honda története szerint hű marad a koncepció tervezéséhez. Itt van a remény.
4. Lexus az
Teljes történet >> A legélvezetesebb meglepetés díja az új Lexusnak szól – egy szenzációs dizájn, amely az egyenesen fekvő németeknek valamit gondolni fog. A Lexus azzal fenyeget, hogy egy ideje felépít valamit, ami ilyen lenyűgöző, olyan fogalmakkal, mint a lenyűgöző LF-LC. Az új IS-beadók ezt az ígéretét, a csipessz elülső rács és a penge-szerű LED-es lámpákkal, amelyek az első végét teljesen egyedivé teszik. Alig várhatjuk meg, hogy megnézhessük a párosabb háromajtós verziót, amelyet 2014-ben egy ideje megígértek.
5. Ford Atlas koncepció
Teljes történet >> A Ford 2012-ben 645 000 F-sorozatú tehergépkocsit értékesített-ez sokkal több, mint egy autó egy perc alatt-és ez volt az Amerika legkelendőbb autója 31 éve. Tehát amikor a Ford feltárja látását arról, hogy mi lesz az F-sorozat a jövőben, a világ feláll és hallgat. Az örökségét megtévesztve az Atlas Concept még az üzemanyag-hatékonyság szemét is tartalmazza, egy stop-induló EcoBoost motorral és aktív aerodinamikával. Ezek a funkciók kiszűrhetik az Egyesült Királyság Ranger-felvételét.

6. Nissan rezonancia koncepció
A teljes történet >> A Nissannak súlyos törzskönyve van a kereszteződés piacán, olyan sikertörténetekkel, mint a Qashqai és a Juke. Tehát egy új SUV -koncepció izgalmas cucc, különösen akkor, ha azt végzik, valamint a rezonancia koncepció. Nagyjából egy Murano méret (egy autó, amelyet már nem kapunk az Egyesült Királyságban), a Concept Automobile 2014-ben esedékes minden jövőbeli kereszteződés tervezési útmutatásait mutatja be. Pillér – sokkal többet fog látni közülük az elkövetkező években.
7. Hyundai HCD-14 koncepció
A Full Story >> A Hyundai két prémium modelljének, a Genesis és Equus -nak az Amerikában élvezi a rekordértékesítését. Tehát a jól megalapozott prémium márkák lopásának megünneplése érdekében ez a koncepció megmutatja, hogy a koreaiak mire képesek. A merész formatervezés, a blöff front végével (meglehetősen hasonló az Aston Martin Lagonda koncepcióhoz, nem gondolja), hogy az Egyesült Királyság szempontjából is releváns. A következő generációs Genesis Coupe, egy autó, amelyet a HCD-14 befolyásol, a brit bemutatótermekre vonatkozhat.
8. Infiniti Q50
Teljes történet >> Az Infiniti továbbra is küzd annak érdekében, hogy Európában hatást gyakoroljon, de ez az a gépjármű, amelyben reméli, hogy megfordítja az árapályt. Az első modell, amely az új ‘Q’ és a ‘QX’ elnevezési stratégiát használja, 323 lóerővel 3,7 literes V6 és 355BHP 3,5 literes benzin V6-Elektromos hibrid hajtóművekkel mutatták be Detroitban, de sokkal hatékonyabb négy- Henger benzin- és dízelmotorok Európa számára. Ami a formatervezést illeti, ez garantált javulás, de sokkal jobb lehetett volna.
9. Audi RS7
Teljes történet >> Ha tetszik a Corvette előadásának hangja, de nem bírja el a szuperhős stílusát, akkor az RS7 ideális lehet az utcán. Ugyanazt az 552 lóerővel, 4,0 literes V8-at használva, mint az új RS6 Avant, de körülbelül 7 000 fontba kerülnek, sokkal több, 84 000 fontnál, az RS7 3,9 másodperc alatt fedezheti a 0-62 mph-t, és 189 km / h sebességgel haladhat ki (ha a korlátozó eltávolításáért fizet, ha a korlátozó eltávolításáért fizet, ha a korlátozó eltávolítja a korlátozót. ). A Mercedes CLS 63 az egyik nagyon szeretett AMG modellünk, és nem várhatjuk meg, hogy a szikrák repüljenek, amikor ez a két titán fejről fejbe megy.
10. BMW 4 sorozatú koncepció
Teljes történet >> A Detroit -show előtt egy rendezvényen találkoztunk az új 4 -es sorozat koncepcióval, de ez volt az autó első nyilvános sugárzása. Ami az új modellben fontos, hogy a nevét a 3 -as sorozatú kupéból a 4 -es sorozatú kupéra változtatva megragadta a lehetőséget, hogy elválasztja a 3 -as sorozatból – és ez sokkal drámaibb formatervezést jelez. A méretek kinyújtottak, egy pályávalAz S elülső részén szélesebb és a hátul 80 mm, míg a tetővonal is 16 mm -es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.