a kormány mögött egy mobiltelefon segítségével fogva elkapott motorosok magasabb bírsággal kell szembenézniük, és az egyes bűncselekmények három büntetőpontja helyett négy büntetőpontot kell elérni, a Közlekedési Minisztérium új javaslatai alapján.
Amint azt az Auto Express korábban közölte, a kormány arra törekszik, hogy a rögzített büntetési értesítést 100 fontról 150 fontra növelje, és az egyes bűncselekmények számát növelje abban a reményben, hogy csökkenti a közúti balesetek és a zavart járművek által okozott halálesetek halálesetek számát. A rögzített büntetési értesítést már 2013 -ban 60 £ -ról 100 fontra emelték.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az új javaslatok figyelembe veszik a HGV -sofőröket is, akik minden mobiltelefonnal kapcsolatos bűncselekménynél a jelenlegi három helyett hat pontot kapnak.
Négy büntetőponttal az autósoknak csak a 12 büntetési pont elérése előtt csak három bűncselekményt kell felszámolniuk, amikor engedélyüket kizárják. A DVLA Records azt mutatja, hogy 399 járművezetőnek jelenleg három egymást követő mobiltelefon -bűncselekménye van a nyilvántartásukban.
És Suzette Davenport, a rendõrtisztviselõk közúti rendõrségének vezető tisztviselõje azt akarja, hogy a jogszabályok egy lépéssel tovább menjenek. Szélesebb kétlépcsős rendszert hívtak fel az üzleti járművezetők számára – nem csak a HGV -ket.
[[{“type”: “média”, “View_mode”: “tartalom_narrow”, “fid”: “144451”, “attribútumok”: {“alt”: “”, “osztály”: “média-kép”, “,”, “,”, ” Magasság “:” 280 “,” typeof “:” FOAF: Image “,” Szélesség “:” 420 “}}]]]
Davenport tervei szerint a munkavállalók, például a kézbesítők vagy az eladó, mindössze két bűncselekmény után tiltást kapnak. Azt mondta: “Ha egy meghatározott időtartam alatt kétszer elkap egy mobiltelefonra, akkor rövid távú tilalmat kell kapnia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.