A Nissan új modellek hullámát tervezi a NISMO Performance Armból, beleértve a szélsőséges RS verziókat is, a Car Express megtanulta.
Először érkezzen az Egyesült Királyság által épített Juke Nismo jövő év elején. De ez csak a kezdet a Nissan ügyvezetõ alelnöke, a terméktervezés, Andy Palmer szerint.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

„Próbáljon gondolkodni a Nismo márkáról, mint a Mercedes AMG divíziójának megfizethető alternatívájaként” – mondta Palmer kizárólag nekünk. „A normál NISMO verziók körülbelül 15 % -os teljesítményt fognak elérni, de a hangsúly sokkal inkább a piros kiemeléssel kapcsolatos megkülönböztető stílusra kerül. Behangoljuk a felfüggesztést és a kormányzást is, így az ügyfelek sokkal többet hozhatnak ki a rendelkezésükre. ”
A Juke Nismo ezt a képletet követi a lenyűgöző testkittel, 18 hüvelykes kerekekkel és a vörös szárnyú tükrökkel. Az energiát még nem kell megerősíteni, de a Palmer tippelésével várhatjuk, hogy a 187 lóerős 1,6 DIG-T motor körülbelül 215 lóerőre van hangolva.
A NISMO -kezelés következő sorában az elektromos levél – amelyet Palmer megerősített, hogy termeljen. A LEAF NISMO koncepció, amelyet a 2011 -es Tokiói Autószalonon láttak, áttekintette, hogyan nézhet ki az autó, a kék hangulatok helyett kék felhasználásával. Várható, hogy a produkciós verzió körülbelül 125 lóerő és 320 nm nyomatékot kínáljon.
Szintén 2013 végén esedékes a 370Z forró Nismo verziói-amelyet már az Egyesült Államokban értékesítenek-és a GT-R.
A Nismo RS modellek széles skálája azoknak szól, akik még szélsőségesebb teljesítményt is vágynak. „Az RS autók sokkal sokkal inkább pályára összpontosítanak. Láttad a Juke R -t, tehát talán ez jó hely a kezdéshez ” – mondta Palmer.
Míg a Nissan nagyon korlátozott számú GT-R-hajtású Juke RS-t kínál hat számjegyű összegért, a mainstream juke Nismo RS sokkal valószínűbb, hogy könnyebb és nagyon hangolt 1,6 literes turbót kap 270 lóerős. Ennek garantálnia kell a sportautó-revizáló teljesítményt.
Palmer azt is utalt, hogy a GT-R és a 370Z megkapja az RS kezelést, de meg kellene várnunk, amíg a következő generációs 370Z megjelenik 2014-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.