járművek számára fejlesztettek ki, a hollywoodi filmekben szereplő főszereplői nem semmi új, azonban a csillagjárművek jellemzően gyönyörűek, gyors, divatos gépek, amelyek a sofőr jól néznek ki, és ösztönzik a kívánságok pangjait is. A látó közönség. Igaz, hogy kijelenti, hogy a 2015 -ös Tartan Prancer kivétel e szabály alól. Úgy tűnik, hogy az alkotói úgy döntöttek, hogy a világ legrosszabb járművet divatossá teszik, amint ez a videóban látható.
13

A nyaralás a filmkocsi ennek az unapologetical szomorú, járműnek. A film a National Lampoons Vacation kortárs napi átalakítása, az 1983 -as Comedy Road Trip Escapade főszereplője Chevy Chase. Az eredeti példányban a Griswold háztartás elindult a kocsi királynő háztartási tehergépkocsiba, egy szándékosan megdöbbentő, fakabinát, amelyet kifejezetten a film számára fejlesztettek ki. Az új menekülési filmben az üdülési háztartás vezeti a Tartan Prancer -t, hogy „Albánia Honda” -nak számít.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Mint a videóban láthatja, a Prancer egy nagy MPV az Alhambra vagy a Ford Galaxy ülés formájában. Sokkal több, mint egy tipp a Toyota Previa -ról a profiljáról, valamint a fényszóró -klasztereknek a Land Rover felfedezéséből. Van egy furcsa, nyüzsgő hátsó vége, valamint egy gyanús, hátul felé hajolva, mintha az első kerekek néhány hüvelykkel nagyobbak lennének.
13
Az adsclose erről a hirdetésről

A Prancer szintén fel van szerelve a komédia extrák vicces tartományával, ahogyan azt a hamis albán jármű hirdetése mutatja be. Az ajtófogantyúk dupla, mint a kupa tartóként, van egy ivószökőkút, egy CB rádió, valamint egy leszerelhető kormánykerék. A járműnek szintén két ajtótükr -készlete van, amely kettős reflexiós hatást eredményez, így a sofőr ellenőrizheti a haját, valamint a két üzemanyag -töltősapkát.
A Getaway film augusztus 21 -én nyílik meg, azonban sokkal hosszabb ideig kell várnia, mielőtt még rosszabb járművet látna, mint a Tartan Prancer.
A tartán dőlés a világ legrosszabb autója? Vizsgálja meg a legrosszabb gyártási autók kerekítését, mielőtt felmerülne a gondolatainak …

Leave a Reply

Your email address will not be published.