Ez a vadonatúj Volkswagen Golf Estate, amely az Egyesült Királyság márkakereskedéseiben leszáll az év végén.
Az új kocsi szignifikánsan hosszabb, mint korábban, közel 35 cm -es GET -et 4 633 mm -re, míg a tengelytáv 66 mm -rel növekszik. Ennek eredményeként a csomagtartó kapacitása 611 liter, a hátsó ülések a helyén, és 1642 liter, összehajtva.

A legjobb ingatlankocsik és teherautók 2022 -es vásárláshoz

Ez 22 literből származik az MK7 golfbirtok felett, de még mindig 50 liter kevesebb, mint a legutóbbi Skoda Octavia birtokban. A golf poggyászterülete táskahorgokból, rögzítőgyűrűkből és a rakomány-öblök megvilágításából áll, míg a hajtómű és a lábfejű vezérlés áll rendelkezésre.
19
Az adsclose erről a hirdetésről

A viszonylag szerény Get in Boot Space azt mutatja, hogy a VW az extra hosszát egy rakish hátsó képernyőn illeszkedett, annak érdekében, hogy a golfbolt sportosabb megjelenést biztosítson. Az autó hasonló a B-oszlopokhoz fekvő ferdehátúhoz, ugyanakkor ugyanazzal az új front-end és nappali futó lámpákkal.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Belül a birtok elülső kabinja mindenki számára ismerősnek tűnik, aki látta a nyílásot. Kevesebb fizikai gomb van, mint korábban, a fűtés és a szellőzés vezérlései integrálódnak egy érintőképes sávba, amely az infotainment képernyő alatt fut. A teljesen digitális műszerfal hagyományos a tartományban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.