Ford feltárta a teljesen új hétüléses S-MPV-jét a tavalyi Párizsi Autószalonon, valamint a kiadásra beállítva a Egyesült Királyság ezen a nyáron. Megkap egy moduláris platformot, amelyet kölcsönzött az új Mondeo -tól, az Advanced New Tech -től, valamint még sokkal több praktikusságot is. A Ford Style, valamint a mérnöki főnökök beszélt nekünk az új dizájnnal egy online videó előnézetén.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A közeli produkció által elkészített S-Max ötlet előnézete 2014 végén az újonnan belépő az arcmenetes fiesta, valamint a fókuszmodellek, valamint a króm trapéz rács, valamint a szobrászat fényszórókra néző stílusok sokaságát veszi figyelembe. Noha a Ford Style Manager Claudio Messale kijelenti, hogy nem különbözik az előző S-Max-tól, ennek mögött van bizonyos oka:
20

“Egy hasonló üvegterületet akartunk megőrizni, mivel ez egy sikeres stílus szempontja volt, amelyet korábbi S-Max ügyfeleink tetszett”. Claudio kiemeli, hogy a kutatási tanulmány mind az MPV korábbi vásárlói, mind a nem összefüggő közönség tagjaival elvégezte a kutatási tanulmányt, amely a jelenlegi autók és teherautók stílusának és profiljának (2006 -ban indult, valamint 2010 -ben) nem volt) Szüksége van egy radikális átgondolásra.
A frissített stílus mellett vannak olyan szép stílusú funkciók, mint például a teljes vezetésű adaptív fényszórók, amelyek elforgathatják, és még a magán LED-eket is kikapcsolhatják, hogy megszakítsák a gerendát, és minimalizálják a pillantó utasok tükröződését. A hátsó lámpákat szintén LED-re vezetik, míg az integrált kipufogógázokkal ellátott tiszta diffúziós lökhárító.

Leave a Reply

Your email address will not be published.