több mint 100 új gyors töltési csomópontot kell beilleszteni az Egyesült Királyságban, a legelső bemutató nyáron.
A legelső elektromos előtér – a Gridserve fenntartható energia cég által létrehozott – ebben az évben később, az Essex -i Braintree közelében nyílik meg. 24 eV töltőt kínál, és akár 350 kW -os töltési sebességet kínál.

Az Egyesült Királyságnak 16,7 milliárd GBP -re van szüksége az elektromos járművekbe történő beruházáshoz a 2035 gól eléréséhez

Az elektromos előfeltételeket – amelyeket hektikus útvonalakon kell kifejleszteni, valamint a városok, a városok közelében lévő nagy erőteljes rácscsatlakozásokat, valamint a főbb transzfer csomópontokat – a napelemekből, valamint más akkumulátor -tárolási projektekből származó megújuló energia táplálják.
5

Az idő átadása, amíg járműveik töltik-a teljes feltöltés kb. 30 percet vesz igénybe a jelenlegi EV-k számára, amelyek gyors töltési képességgel rendelkeznek-a járművezetők képesek lesznek egy kétszintes épületet felhasználni a helyszínen, egy kávézóval, szupermarkettel, magas -Ssebed Web, valamint bármi más, amire számíthat egy szervizállomáson.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Ezenkívül az épület oktatási központot fog működni, amely információt szolgáltat az elektromos járművekről és a fenntartható energiáról, azzal a céllal, hogy javítsa a fogyasztói bizalmat az ilyen technológiákba.
A Gridserve tárgyalásokat folytat az Egyesült Királyság körüli regionális hatóságaival, valamint arra, hogy öt éven belül 100 fős villamosenergia-elülső állatok hálózatát működjön, és több helyszín várhatóan 2020 vége előtt megkezdi az épületet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.